Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Hoogezand: beste hoteldeals Groningen

Kijk jij uit naar een weekendje weg of een vakantie in de provincie Groningen en zoek je voordelige hotels in Hoogezand? Check dan snel de laatste hotelaanbiedingen van Hotels.nl! Bij ons moet je zijn voor goedkope hotelovernachtingen en gave arrangementen. In en om Hoogezand is veel te doen en te zien. Zo zijn er in de omgeving prachtige natuurgebieden en leuke musea te vinden. Lees verder

Vakantie of weekendje weg Hoogezand: hoogtepunten

Om te beginnen is er in Hoogezand zelf van alles te beleven. Zo is hier bijvoorbeeld het Nationaal Bus Museum gevestigd. Er staat daar een grote collectie autobussen op je te wachten en in een simulator kun je ervaren hoe het is om een bus te besturen. Voor natuurliefhebbers is een bezoekje aan Natuurhuis ’t Goorecht van NME Hoogezand aan te bevelen. Wandelaars en fietsers zullen gegarandeerd genieten van de moeraslanden en vogels van de Kropswolderbuitenpolder, net ten westen van Hoogezand. Een eindje naar het zuiden ligt het Zuidlaardermeer en dat biedt ook tal van recreatiemogelijkheden. Hou je van molens? Ga dan langs bij museummolen De Wachter in Zuidlaren.

Ontspannen rondom Hoogezand

De omgeving rondom de hotels van Hoogezand biedt nog veel meer mogelijkheden voor ontspanning. In het aangrenzende dorp Sappemeer is het leuk om het Brandweermuseum te bezoeken. Hou je van kastelen en landhuizen? Ga dan langs bij De Fraeylemaborg in Slochteren. Dit is een museum met een prachtig park en allerlei activiteiten. Andere bezienswaardigheden in de regio zijn onder meer de vesting Bourtange en het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum. Verder mag een uitje naar de stad Groningen natuurlijk niet aan je avonturen ontbreken. Niet te missen bezienswaardigheden daar zijn het Groninger Museum en de Martinitoren.

Voordelige hotels bij Hoogezand

‘Er gaat niets boven Groningen’, is een bekende slogan. Wij kunnen dit beamen, maar natuurlijk moet je het zelf komen ontdekken. Bekijk dus gauw onze leuke arrangementen bij hotels in Hoogezand en de goedkope hotelovernachtingen. Zo hebben we regelmatig scherp geprijsde Van der Valk deals in ons aanbod. Laat het voordeel niet liggen en boek nu!

Waarom een hotel in Hoogezand boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro