Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Oberhausen CentrO. Scherpe aanbiedingen - Hotels.nl

Urenlang winkelen of een pretpark bezoeken? Met de hotels bij Oberhausen centrO in Duitsland van Hotels.nl geniet je van een onvergetelijke reis met je gezin. Shop bijvoorbeeld in het grootste winkel- en amusementencomplex van Europa, waar tijdens de wintermaanden ook een gezellige kerstmarkt is. Meteen onze scherpe aanbiedingen voor hotels bij CentrO Oberhausen bekijken? Laat je direct inspireren door ons aanbod op Hotels.nl! Lees verder

Eindeloos winkelen bij hotels CentrO Oberhausen

Shopaholics bevinden zich tijdens het in CentrO Oberhausen overnachten in een waar paradijs. de hotels bij CentrO Oberhausen liggen namelijk bij het grootste overdekte winkelcentrum van Europa. Hier wandel je langs maar liefst 220 winkels, restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden. Jaarlijks komen meer dan 23 miljoen bezoekers naar dit populaire winkelgebied. Bekende modeketens zijn vertegenwoordigd, maar ook grappige boetieks waar je leuke hebbedingetjes koopt. De restaurants bij het winkelcentrum blijven tot laat in de nacht geopend, waardoor je bij het in CentrO Oberhausen overnachten gelijk geniet van een smaakvol diner. Vervolgens keer je terug naar je hotel om volledig te ontspannen.

Naar Movie Park Germany bij hotels CentrO Oberhausen

Spectaculaire avonturen boordevol actie beleef je bij Movie Park Germany. Dit film- en attractiepark vlakbij de hotels in Oberhausen CentrO is het grootst van heel Duitsland. Je vindt hier meer dan veertig attracties verspreid over zeven themagebieden. Stap in de familieachtbaan, geniet van de wereld van de film of ontmoet tv-helden als Spongebob en Dora. Movie Park Germany is bovendien het enige attractiepark wereldwijd dat over een achtbaan met een officiële Star Trek licentie beschikt. In deze attractie vlieg je met hoge snelheid over de baan met unieke onderdelen zoals een twisted halfpipe van maar liefst veertig meter hoog.

Uitstapje naar Sea Life vanaf hotels bij CentrO Oberhausen

Oog in oog met een reusachtige haai of een sierlijk zeepaardje? Bij Sea Life vlakbij de hotels nabij CentrO Oberhausen bekijk je circa 5000 dieren. Je wandelt onder meer door een onderwatertunnel, waardoor je de dieren goed kunt zien. Daarnaast zijn er allemaal spelelementen voor jong en oud, zodat je je uitstekend vermaakt. Reserveer gelijk een hotel bij Oberhausen CentrO via Hotels.nl!

Waarom een hotel in Oberhausen CentrO boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro