Uniek overnachten
dagen

4-daags zeilweekend naar Terschelling en Vlieland incl. ontbijt, bbq en meer extra's

Rederij Vooruit
Harlingen, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Eilandhoppen tijdens een prachtig 4-daags zeilweekend naar Terschelling en Vlieland incl. ontbijt, bbq en meer extra's

Stap met vrienden of familie aan boord voor een heerlijk weekend op het water. Laat je verrassen door de onstuimige Waddenzee en vaar mee op een van de traditionele schepen van Rederij Vooruit. Tijdens deze 'meezeilreis' stap je simpelweg aan boord voor een heerlijk zeilarrangement. Tijdens dit verzorgde zeilweekend staat gezelligheid centraal, niet voor niets hijs je de zeilen met een groep individuele vakantiegangers! Je verblijft aan boord van het schip Hollandia; een klipper met slaapplaats voor maar liefst 21 gasten, zodat er altijd leuke (internationale) contacten ontstaan. Kom aan boord, geniet en leer de fijne kneepjes van het vak!

Let op: de hoofdfoto geeft een impressie weer, dit is niet het schip waar je op verblijft.

Je boekt bij Rederij Vooruit altijd een zeiltocht met Corona Garantie, zo loop je geen extra risico!
Volledig volgens de richtlijnen van het RIVM, hebben alle Nederlandse rederijen een protocol opgesteld om jouw veiligheid tijdens de zeiltocht te kunnen waarborgen. Dit protocol is goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en bestaat uit voorgeschreven gezondheidsmaatregelen, de gang van zaken aan boord en instructies voor zowel bemanning als gasten.

Uniek overnachten
dagen

4-daags zeilweekend naar Terschelling en Vlieland incl. ontbijt, bbq en meer extra's

Rederij Vooruit
Harlingen, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
 • 3 overnachtingen aan boord
 • Ontvangst aan boord met koffie of thee
 • Dagelijks uitgebreid ontbijt aan boord
 • 2 x uitgebreide lunch aan boord
 • Vrijdagavond kleine hapjes aan boord
 • 2 x verschillende borrelhapjes/tapas
 • 1 x barbecue aan boord
 • Incl. dranken aan boord (bier, wijn en frisdranken)
 • Incl. alle kosten van haven- en sluisgelden
 • Geniet van een onvergetelijk zeilweekend op de Waddenzee!
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Harlingen
Je reist op eigen gelegenheid naar Harlingen waarvandaan het zeilschip de volgende ochtend vertrekt. Op vrijdagavond kun je vanaf 19.30 uur inschepen, krijg je je hut aangewezen en maak je onder het genot van een drankje kennis met de andere gasten aan boord gedurende het weekend.

Dag 2: Harlingen - Terschelling
Zaterdagochtend na het ontbijt klinkt het vanaf het achterdek; Trossen los! Het avontuur gaat beginnen! In ca. 4 á 5 uur vaar je naar Terschelling. Onderweg wordt een omweg gemaakt langs de zeehon­den bank. Deze ligt tussen Vlieland en Terschel­ling en er verblij­ven meestal ca. 50 - 70 zeehonden. Je vaart op 50-100 meter afstand waardoor je de dieren echt goed kunt zien. Onderweg naar het eiland geniet je van een uitgebreide scheepslunch.

Zaterdagavond geniet je samen met de scheepskok Leo van een heerlijke barbecue aan boord! Vervolgens ben je vrij om een bezoek aan het eiland te brengen. Het dorpje Terschelling-West bied vele winkeltjes, restaurants, cafés en bezienswaardigheden. Ook erg leuk is een fietstocht over het eiland of een heerlijke strandwandeling. Tip: Breng een bezoek aan Café De Groene Weide met zanger Hessel (de Lee Towers van Terschelling)!

Dag 3: Terschelling - Vlieland
Zondag gaat het avontuur verder naar het buureiland Vlieland. Vlieland is wat gemoedelijker dan Terschelling. Men geniet hier echt van het leven. De haven waar de schepen aan leggen is meteen naast het strand, één van de grote pluspunten van Vlieland. Ook hier heb je alle tijd om het eiland te verkennen! Zondagavond kun je op eigen gelegen gaan dineren in een van de vele restaurants op het eiland!

Dag 4: Vlieland - Harlingen
Na het ontbijt op maandag rond 10.00 uur wordt gezamenlijk de zeilen gehesen, terug naar de thuishaven. Om ca. 15.00 uur ben je dan weer in Harlingen en zit het er (helaas) alweer op!

Let op: de schipper kan i.v.m. weersomstandigheden en getijde de volgorde van het eilandhoppen aanpassen en/of wijzigen.

Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rederij Vooruit
Rozengracht 31,
Harlingen, Nederland
Kaart
Rozengracht 31, Harlingen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Stap aan boord voor een prachtig zeilweekend! Rederij Vooruit heeft diverse zeilschepen. Bij dit arrangement verblijf je incl. ontbijt, bbq en meer extra's zijn inbegrepen. Alle hutten beschikken over een wastafel met stromend water, CV en een leeslampje. Tevens zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aan boord aanwezig. Gebruik van handdoeken en dekbed zijn inbegrepen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Belangrijke informatie

Let op: niet inbegrepen zijn reserverings-, calamiteiten- en garantiefondskosten. Totaal € 7,50 per persoon. Ter plaatse te voldoen.

Maatregelen i.v.m. Covid-19 vanuit de rederij

 • Indien het weer het toelaat zal er buiten op het dek gegeten worden.
 • Je boekt bij Rederij Vooruit altijd een zeiltocht met Corona Garantie, zo loop je geen extra risico!
 • Volledig volgens de richtlijnen van het RIVM, hebben alle Nederlandse rederijen een protocol opgesteld om jouw veiligheid tijdens de zeiltocht te kunnen waarborgen. Dit protocol is goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) en bestaat uit voorgeschreven gezondheidsmaatregelen, de gang van zaken aan boord en instructies voor zowel bemanning als gasten.
 • Mocht het RIVM alsnog besluiten tot het intrekken van de lopende versoepelingen en je bent gedwongen te annuleren, dan mag je deze zeiltocht verzetten naar een nader te bepalen datum.

Welke maatregelen zijn er aan boord genomen?

 • Dagelijkse briefing door de bemanning
 • Alle schepen zijn voorzien van een hygiëne-instructie
 • Bij elke ingang, hut en openbare wasgelegenheid bestaat de mogelijkheid om de handen te ontsmetten
 • Eenrichtingsverkeer waar mogelijk, dit wordt aangegeven met pijlen of borden op de grond
 • Oppervlaktes en relingen worden regelmatig gereinigd
 • Er zal zo vaak mogelijk worden geventileerd
Inchecken

Vanaf 19:30 uur.

Uitchecken

Tot 14:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen € 14,95 voor het afhandelen van je boeking.

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 14,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro