Menu

4 accomodaties in Houten

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Houten, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Houten - Utrecht in Houten Hotel
Afstand: 2,2 km8.7
Van der Valk Hotel Houten - Utrecht
Hoofdveste 25, Houten

Luxe kamers met whirlpool, gratis wifi, gelegen naast de A27, uniek uitzicht op Utrecht. Uitstekende vergaderfaciliteiten.

JOINN! Hotspot for Meet, Lounge & Short Stay in Houten Appartementen complex
Afstand: 182 meter8.3
JOINN! Hotspot for Meet, Lounge & Short Stay
Onderdoor 5, Houten

JOINN! Houten biedt flexibele locaties, een café-restaurant, City Lofts en erkende kwaliteit vlakbij Utrecht. Ideaal voor alle bijeenkomsten.

Helena Hoeve Logies in Schalkwijk Vakantiehuis
Afstand: 4,8 km8.7
Helena Hoeve Logies
Lagedijk 26A, Schalkwijk

Helena Hoeve Logies: rustgevende accommodatie in Schalkwijk. Luxe appartementen in de natuur, nabij Schalkwijkse Wetering en Utrecht's winkelcentra.

B&B De Mast bij Fort Vechten, vlakbij Utrecht (NL) in Bunnik Bed and Breakfast
Afstand: 2,1 km10
B&B De Mast bij Fort Vechten, vlakbij Utrecht (NL)
Marsdijk 3, Bunnik

B&B De Mast: Ervaar het authentieke boerenleven nabij Utrecht. Geniet van uw verblijf in ons unieke vakantieappartement op onze gerenoveerde boerderij.

Informatie over Houten

Houten, gelegen in de provincie Utrecht in Nederland, is een vooraanstaand en duurzaam geplande gemeenschap bekroond voor zijn innovatieve benadering van stedelijk ontwerp. Gedomineerd door uitgestrekte groene landschappen, stikvol fietspaden en watermassa\'s, is deze stad een voorbeeld van natuurgeoriënteerd leven in harmonie met hedendaags urbanisme. In de stad bevinden zich twee treinstations, Houten en Houten Castellum, wat zorgt voor een naadloze verbinding met diverse steden binnen de regio en de rest van Nederland.

Historisch gezien herbergt Houten enkele opmerkelijke monumenten zoals Kasteel Heemstede en De Steenen Poort. De binnenstad, met een betoverend scala aan winkels en restaurants, biedt bezoekers een rijke gastronomische ervaring. Evenementen zoals de Cultuurnacht en de Fietsvierdaagse trekken jaarlijks een groot aantal bezoekers, wat de bruisende culturele agenda van de stad onderstreept. Houten is derhalve een ideale plek voor zowel rust en ontspanning als voor de actievere en cultuur gerichte bezoeker.