Menu

5 accomodaties in Huizen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Huizen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Fletcher Hotel - Restaurant Nautisch Kwartier Huizen in Huizen Hotel
Afstand: 1,5 km8.1
Fletcher Hotel - Restaurant Nautisch Kwartier Huizen
Mastspoor 1, Huizen

Geniet aan het Gooimeer met meerdere horecagelegenheden, boothuizen en botterwerf. Luxe kamers, sfeervol restaurant, bar en lounge.

B&B Lcbt (Life Contains Beautiful Things) in Almere Bed and Breakfast
Afstand: 7,7 km9.9
B&B Lcbt (Life Contains Beautiful Things)
Auguste Comteweg 89, Almere

B&B LCBT biedt luxueuze lodges in Flevoland's stadswijngaard, goedgekeurd voor bruiloften en 30 minuten vanaf Amsterdam, Utrecht en 't Gooi.

Vakantiehuis AZ25 in Naarden Vakantiehuis
Afstand: 1,9 km8.5
Vakantiehuis AZ25
Oud Huizerweg 16, Naarden

Vakantiehuis AZ25: kindvriendelijk, faciliteiten voor mindervaliden, dichtbij Gooimeer en Muiderslot, voldoet aan corona-richtlijnen.

Huize Koempoelan in Naarden Bed and Breakfast
Afstand: 1,7 km10
Huize Koempoelan
Oud Huizerweg 1, Naarden

Huize Koempoelan, charmante B&B met Maleise invloeden gerund door Sander en Willemijn, biedt een warme gastvrijheid.

Landal Safaritenten Gooise Heide in Huizen Camping
Afstand: 1,9 km8.7
Landal Safaritenten Gooise Heide
Woensbergweg 5, Huizen

Landal Gooise Heide: Luxe safari tenten, yoga, bootcamps, live muziek en meer in Gooise bossen.

Informatie over Huizen

Huizen, gelegen in de provincie Noord-Holland, is een unieke Nederlandse bestemming met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de bronstijd. Deze voormalige vissersplaats aan het Gooimeer staat bekend om haar pittoreske architectuur, met veel oude gebouwen zoals de Oude Kerk van Huizen die dateren uit de late middeleeuwen. De haven van Huizen, nu een levendig centrum omgeven door moderne jachthavens, weerspiegelt het maritieme verleden van de stad.

Het hedendaagse Huizen combineert moeiteloos historische charme met moderne gemakken en recreatieve activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van diverse winkelmogelijkheden en culinaire ervaringen, terwijl natuurliefhebbers zich kunnen overgeven aan de schoonheid van de omliggende natuurparken, zoals het Goois Natuurreservaat. Bovendien zijn er diverse culturele evenementen en muziekfestivals die door het jaar heen plaatsvinden. Huizen biedt een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid, die een bezoek meer dan waard maken.