Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hulshorst. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Wakker worden met het geluid van de vogels midden in de bossen van de Veluwe? De hotels bij Hulshorst van Hotels.nl zorgen dat je helemaal tot rust komt in de natuur. Terwijl je overdag activiteiten onderneemt, kom je 's avonds terug in het Hulsthorst hotel om heerlijk weg te dromen in de comfortabele slaapkamer. Klinkt dat als muziek in oren? Bekijk dan meteen onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl om voordelig te overnachten in Hulshorst! Lees verder

Wild spotten bij de hotels in Hulshorst

Met een terrein van circa 5400 hectare is het Nationaal Park De Hoge Veluwe één van de meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak kennis met de wonderschone natuur rondom het Hulshorst hotel. Onderweg zie je bossen, zandverstuivingen, heidevelden en moerasvennen. Bovendien spot je in de omgeving van het Hulshorst hotel allerlei wilde dieren. Neem je verrekijker mee en vind onder andere zwijnen, moeflons en edelherten.

Ontdek Harderwijk tijdens het overnachten in Hulshorst

Op slechts tien minuten afstand van de hotels bij Hulshorst bevind je je midden in het gezellige stadshart van Harderwijk. Deze stad was vroeger een Hanzestad, en nog altijd vind je de sporen van dit middeleeuwse verleden terug in de stad. Wandel over de kinderkopjes langs de Vischpoort en het Vischpoortplein en stap binnen in de gezellige winkels. Bovendien bevindt het grootste zeezoogdierenpark van Europa, Dolfinarium, zich in deze stad. Hier sta je oog in oog met zeeleeuwen, bruinvissen en walrussen. Nog meer spektakel meemaken? Ga dan vanaf het hotel in Hulshorst naar Walibi Holland in Biddinghuizen. Hier zijn maar liefst 35 attracties, waaronder 8 avontuurlijke achtbanen.

Kunst en cultuur bij de hotels Hulshorst

Het grote culturele hoogtepunt van het nationaal park De Hoge Veluwe is het Kröller-Müller Museum. Dit museum vlakbij de Hulshorst hotels staat bekend om zijn grootste collectie aan Van Gogh kunstwerken wereldwijd. Bovendien wandel je hier door een schitterende beeldentuin. Kun je niet wachten om de hotels in Hulshorst te reserveren om zelf de regio te ontdekken? Vind dan jouw favoriete hotel bij Hotels.nl!

Waarom een hotel in Hulshorst boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro