Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Speciale deals hotels IJlst Friesland

Ben jij benieuwd naar de Friese Elfsteden en zoek je voordelige hotels in IJlst? Ontdek dan via Hotels.nl waar je met een klein budget kunt overnachten in IJlst. Dit stadje is een van de steden waar de Elfstedentocht langs komt. IJlst staat bovendien bekend als ‘Houtstad’. Boek nu in IJlst een hotel voor wandelingen, fietstochten en vaarroutes door de mooie groene omgeving. Lees verder

IJlst hotel: verblijf in een van de Friese Elfsteden

IJlst is een knus stadje met een karakteristieke gracht die aan weerszijden zogenaamde overtuinen heeft. Elk huis langs de stadsgracht heeft een tuintje dat aan de gracht grenst en waarvoor je de weg moet oversteken. Deze tuintjes geven de stad een unieke aanblik. Ook houtzaagmolen De Rat is een bijzonderheid. Al drie eeuwen lang is de houtzagerij op ambachtelijke wijze actief voor de houtindustrie en het bouwen van schepen. Bij de molen en het Museum Houtstad IJlst ontdek je hier meer over. Naast het museum staat verder de schitterende fontein ‘Onsterfelijke bloemen’, die onderdeel is van het kunstproject 11fountains. Kom je in IJlst overnachten en wil je een wandeling door de natuur maken? Net buiten de stad ligt een prachtige wandelroute door het boerenland van de Ruterpolder.

Bezienswaardigheden in de buurt van hotels in IJlst

In de buurt van de hotels bij IJlst is veel te beleven. Als je sportief bent kun je bijvoorbeeld heerlijk fietsen langs meren en pittoreske dorpjes, zoals Oosthem, Folsgare, Blauwhuis en Oudega. Een route rondom het meer de Aldegeaster Brekken bevelen we je van harte aan. Onderweg kun je pauzeren in Workum. Kies er een gezellig terrasje uit om bij te komen en bezoek het Jopie Huisman Museum. Overnachten nabij IJlst vormt ook een goede combinatie met vaartochten over de Friese meren en een dagje Sneek. Deze stad heeft een mooi historisch centrum met veel winkels.

Goedkoop overnachten bij IJlst

Let jij goed op je uitgaven en zoek jij een leuk hotel om te overnachten in IJlst? Kies dan voor de voordelige hotelovernachtingen van Hotels.nl! In IJlst overnachten is dankzij onze unieke deals pas echt goedkoop!

Waarom een hotel in IJlst boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro