Menu

7 accomodaties in IJlst

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in IJlst, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Stadsherberg Het Wapen van IJlst in ijlst Hotel
Afstand: 80 meter8.9
Stadsherberg Het Wapen van IJlst
Galamagracht 2, ijlst

Luxe logementen met uitzicht, douche, toilet, box-springs, tv, WiFi. Cafe, restaurant en biljart. Nabij watersport paviljoens.

Pollepleats in Westhem Vakantiehuis
Afstand: 5,5 km9.3
Pollepleats
De Kat 20, Westhem

Pollepleats: Luxe accomodatie in Friesland, met wellness & sloepen, geschikt voor bruiloften tot 200 personen.

Camperplaats IJlst in IJlst Camping
Afstand: 339 meter8.3
Camperplaats IJlst
De Tsjalk 2, IJlst

Camperplaats IJlst: Uniek gelegen in Friesland, met uitzicht op fierljepschans, historische stad. Voorzien van gratis douche, toilet en elektriciteit.

B&B Nooit Gedagt in IJlst Bed and Breakfast
Afstand: 36 meter10
B&B Nooit Gedagt
Eegracht 8a, IJlst

B&B Nooit Gedagt in IJlst: historische charme ontmoet comfort. Moderne faciliteiten, nabij stadscafé, pizzeria. Incl. WiFi en parkeren.

Werf IJlst in IJlst Vakantiehuis
Afstand: 187 meter9.7
Werf IJlst
Sneekerpad 4, IJlst

Werf IJlst: stijlvolle en duurzame vakantiewoningen aan het water in IJlst. Voorzien van Sinneskou bootje, hoogwaardige inrichting en Claudy Jongstra kunst.

De Takomst in IJlst Vakantiehuis
Afstand: 247 meter10
De Takomst
Uilenburg 27, IJlst

De Takomst: uniek design, historisch IJlst, eco-vriendelijk, van architect Giezen. Slaap bij ons, verwarmd door de zon, omringd door luxe en kunst.

Camping Synneveer in Sneek Camping
Afstand: 2,8 km8.3
Camping Synneveer
Lemmerweg 86, Sneek

Camping Synneveer, vlakbij Sneek, biedt een mix van agrarisch leven en recreatie, met fulltime sanitair en WiFi faciliteiten.

Informatie over IJlst

IJlst, gelegen in de provincie Friesland, is een historische stad vol architectuur en culturele schatten. Onderdeel van de beroemde Friese Elfstedentocht, een oude schaatstocht die dwars door de provincie loopt, is IJlst bij veel inwoners en bezoekers bekend. De stad is oorspronkelijk ontstaan als handelspost en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, waarvan veel bewaard is gebleven in de vorm van goed bewaarde historische gebouwen en structuren.

Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door goed onderhouden, traditionele Friese woningen langs de gerevitaliseerde grachten. Nooitgedagt is een opmerkelijk historisch kenmerk van IJlst, een voormalige schaatsfabriek die nu een museum is, gewijd aan de geschiedenis en de vervaardiging van schaatsen. Talrijke festivals, evenementen en lokale markten vullen de kalender, met de nadruk op lokale producten, tradities en de Friese gemeenschapsgeest. Met zijn charme, historie en levendige cultuur biedt IJlst bezoekers een authentieke kijk op het Friese leven.