Menu

7 accomodaties in Jette

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Jette, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Het Lavershuis in Wemmel Bed and Breakfast
Afstand: 4,6 km9.5
Het Lavershuis
Zavelberg 30, Wemmel

Bed & Breakfast Het Lavershuis: Luxe kamers, lokaal eten, gratis wifi en vergaderzalen, dicht bij Brussel en Brussels Expo. Prijzen vanaf €130/nacht.

B&B De Buidel in Meise Vakantiehuis
Afstand: 6,7 km10
B&B De Buidel
Jozef Cardijnlaan 11, Meise

De Buidel in Meise biedt moderne accommodatie met gratis Wi-Fi, ontbijt & parkeergelegenheid, dicht bij Brussels Expo, Mini-Europe en Plantentuin Meise.

La Roseraie in Wemmel Hotel
Afstand: 2,9 km9.3
La Roseraie
De Limburg Stirumlaan 213, Wemmel

Hotel La Roseraie: In Wemmel, nabij Brussel, biedt luxe kamers, een prachtige tuin, en gemakkelijke toegang tot Brussels Expo.

Atomi Hotel in Grimbergen Hotel
Afstand: 3,3 km7.7
Atomi Hotel
Temselaan 6, Grimbergen

Atomi Hotel: Nabij het Atomium en Brussels Expo, met moderne kamers en een digitaal inchecksysteem. 24/7 taxidienst naar de luchthaven op slechts 14 km afstand.

Thermae Grimbergen in Grimbergen Hotel
Afstand: 7,3 km8.1
Thermae Grimbergen
Wolvertemsesteenweg 74, Grimbergen

Thermae Grimbergen: Rustgevende wellness aan de rand van Brussel met thermen, privésauna’s, massages, en behandelingen voor ultieme ontspanning.

Thermae Grimbergen Hotel in Grimbergen Hotel
Afstand: 7,3 km7.1
Thermae Grimbergen Hotel
Wolvertemsesteenweg 92, Grimbergen

Thermae Grimbergen Hotel: Kies uit vijf kamertypes dichtbij thermen. Ontspan na 17u met 50% korting. Gratis parkeren. Verken Brussel en schilderachtige routes.

B&B Den Biesthoek in Grimbergen Bed and Breakfast
Afstand: 6,7 km9.3
B&B Den Biesthoek
Noodbeekstraat 1, Grimbergen

Den Biesthoek Bed and Breakfast: Ruime kamer, privéterras, vlak bij Brussel en prachtige wandelroutes. Gratis WiFi, grondige hygiëne, en top eetgelegenheden nearby.

Informatie over Jette

Jette, een gemeente in het noordwesten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, staat bekend om zijn groene ruimtes en historische bezienswaardigheden. De gemeente herbergt het Laarbeekbos, een uitgestrekt natuurgebied ideaal voor wandelingen en recreatie. Historische gebouwen zoals de Sint-Pieterskerk en het Karreveldkasteel voegen culturele waarde toe en getuigen van Jette\'s rijke verleden. Deze combinatie van natuur en erfgoed maakt Jette aantrekkelijk voor bezoekers die zowel ontspanning als culturele verrijking zoeken.

Jette is ook gunstig gelegen, met vlotte verbindingen naar het centrum van Brussel via het openbaar vervoer. De lokale markten en diverse eetgelegenheden bieden een authentieke Belgische ervaring. Bovendien organiseert de gemeente regelmatig culturele evenementen en festivals, wat de dynamiek en levendigheid van de gemeenschap benadrukt. Voor toeristen die het stedelijke Brussel willen verkennen terwijl ze genieten van een rustigere, groene omgeving, biedt Jette een ideale uitvalsbasis.