Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Ontspanning aan de IJssel in hotels Kampen

Zin in een weekendje weg in eigen land in een verrassende stad die wordt omringd door de prachtige natuur? Vanuit de hotels in Kampen maak je kennis met historische schatten in deze oude Hanzestad, zoek je de rust op in schilderachtige landschappen aan de IJssel en ga je een dagje varen op het IJsselmeer.Lees verder

Overnachten Kampen met aandacht voor cultuur in de stad

Vanuit een hotel in Kampen in het centrum maak je een wandeling door deze Hanzestad met zijn ruim 500 monumentale panden en 3 stadspoorten. De Hanzestadswandeling neemt je mee langs de 14e-eeuwse Koornmarktspoort en de Cellebroederspoort en de Broederpoort, beide uit de 15e eeuw. Je neemt ook een kijkje bij de oude sigarenfabriek, de voormalige synagoge en de Sint Nicolaaskerk. Het Gotisch Huis is een typisch 15e-eeuws koopmanshuis uit de Hanzeperiode. Een moderne blikvanger is de stadsbrug met zijn gouden wielen. Overnacht je in Kampen in een hotel, bezoek dan het stedelijk museum voor een inkijkje in de geschiedenis van de stad. Zoek je liever de natuur op wanneer je in Kampen gaat overnachten? Maak een ontspannen wandeling langs de IJssel of kom tot rust in het Kamper Stadspark, dat is aangelegd in Engelse landschapsstijl. Met de ligging vlak bij het Zwarte Meer, Ketelmeer en IJsselmeer zijn er ook volop opties om te watersporten.

Overnachten Kampen met bezoek aan Zwolle

Overnachten in Kampen in een hotel is een aanrader als je Zwolle wilt bezoeken. Deze Hanzestad staat bekend als zeer culinair. Ideaal voor fijnproevers die in Kampen overnachten. In Zwolle beklim je de Peperbus voor een geweldig uitzicht. Museum de Fundatie valt op door zijn bijzondere architectuur. Het fundament is gebouwd in neoclassicistische stijl en daarbovenop is een futuristisch 'wolk' geplaatst. In Museum de Fundatie bewonder je een eclectische kunstverzameling daterend van de late middeleeuwen tot aan het heden.

Overnachten in Kampen: bekijk alle deals

Zoek je in Kampen een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals, waarbij je profiteert van veel voordeel. Boek vandaag nog een hotel in Kampen in het centrum en geniet binnenkort van een verblijf vol natuurschoon en culturele hoogtepunten in Overijssel.

Waarom een hotel in Kampen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Kampen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro