Menu

3 accomodaties in Kampenhout

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Kampenhout, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Sweethome Barebeek in Kampenhout Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km9.7
B&B Sweethome Barebeek
Kampenhoutsebaan 4, Kampenhout

Barebeek Sweet Home: Ontspan in een serene omgeving, 20 min van Brussel. Geniet van kamers met Wi-Fi, gratis parkeren, zwemvijver en een smakelijk ontbijt.

Hof Van Volmersele - Luxury B&B in Kampenhout Bed and Breakfast
Afstand: 2,2 km10
Hof Van Volmersele - Luxury B&B
Sint-Servaesstraat 97, Kampenhout

Hof van Volmersele: Luxueus overnachten in een gerenoveerde abdijhoeve met spa, zwembad en boomgaard. Centraal tussen Mechelen, Brussel en Antwerpen.

Parochiezaal Nederokkerzeel in Kampenhout Hotel
Afstand: 2,7 km7.7
Parochiezaal Nederokkerzeel
Bogaertstraat 2, Kampenhout

Parochiezaal Nederokkerzeel: Vanaf mei 2023 nieuwe renovaties! Doe mee aan de naamwedstrijd en steun ons tijdens de eetdagen vol lokale specialiteiten.

Informatie over Kampenhout

Kampenhout is een kleine gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, gelegen in het hart van België. Het ligt in de nabijheid van grote steden zoals Brussel en Leuven, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor reizigers die zowel de stedelijke als landelijke charme van België willen ervaren. Kampenhout staat bekend om zijn groene landschappen en landelijke karakter, met talloze fiets- en wandelpaden die de natuurlijke schoonheid van de regio benadrukken.

Historisch gezien biedt Kampenhout verschillende bezienswaardigheden, waaronder de St. Servatiuskerk, een zeldzaam gotisch gebouw, en het Kasteel van Relst, dat privébezit is maar wel van buitenaf bewonderd kan worden. De plaats geniet een rustige omgeving, ideaal voor bezoekers die willen ontsnappen aan de drukte van de grote steden. Kampenhout heeft ook een actieve gemeenschap met regelmatige evenementen en markten, wat bijdraagt aan een authentieke Belgische ervaring.