Menu

1 accomodaties in Kapellen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Kapellen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Bed & Breakfast Villa Clerie in Kapellen Bed and Breakfast
Afstand: 932 meter10
Bed & Breakfast Villa Clerie
Frans de Peuterstraat 22, Kapellen

Bamp;ampB Villa Clerie in Kapellen: Drie kamers met eigen badkamer en TV, ruime tuin, fietsenstalling, gratis parkeren, nabij fietsknooppunten. Ontbijt inbegrepen.

Informatie over Kapellen

Kapellen is een gemeente in de provincie Antwerpen, België, gelegen in het noorden van het land. De plaats staat bekend om haar groene woonomgeving, aantrekkelijke woonwijken en uitstekende bereikbaarheid. Kapellen biedt diverse culturele en recreatieve voorzieningen, waaronder het gemeentepark Beaulieu, dat ideaal is voor natuurwandelingen en recreatie. Met verschillende scholen, sportcomplexen en winkelcentra, voorziet Kapellen in de basisbehoeften van zowel inwoners als bezoekers.

Toeristen kunnen genieten van historische bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Kapellen, dat dateert uit de 19e eeuw. Daarnaast biedt de gemeente tal van horecagelegenheden en fiets- en wandelroutes door het omliggende platteland. Kapellen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt dicht bij de stad Antwerpen, wat het een uitstekende uitvalsbasis maakt voor uitstapjes naar deze grotere stad. Dit maakt Kapellen een aantrekkelijke bestemming voor bezoekers die zowel natuur als cultuur willen verkennen.