Menu

4 accomodaties in Kasteelbrakel

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Kasteelbrakel, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Gîte rural Le haut des fiefs in Braine-le-Château Vakantiehuis
Afstand: 785 meter9.7
Gîte rural Le haut des fiefs
Rue Landuyt 28, Braine-le-Château

Gîte rural Le haut des fiefs: Ecologische accommodatie in Braine-le-Château voor 4-6 personen. Perfecte uitvalsbasis tussen Brussel en Nivelles.

Domaine des Grandes Tentes in Ittre Camping
Afstand: 5,5 km7.7
Domaine des Grandes Tentes
Rue des Rabots 2, Ittre

Les Grandes Tentes: Unieke architectuur, kampeerterrein en ruimte voor 40 personen. Ideaal voor groepen en evenementen in het groene Ittre nabij Nivelles.

Au Roman Païs in Braine-le-Château Bed and Breakfast
Afstand: 1,9 km10
Au Roman Païs
Chemin du Bois de Clabecq 32, Braine-le-Château

Bamp;ampB Au Roman Païs, Braine-le-Château: Comfort, airco, gratis WiFi, privéparkeerplaats, continentaal ontbijt, vlakbij Horta Museum en Genvalmeer.

Gîte les Hauts du Foyau in Braine-le-Château Vakantiehuis
Afstand: 1,8 km9.5
Gîte les Hauts du Foyau
Chemin du Bois de Clabecq 5, Braine-le-Château

Les Hauts du Foyau: Drie sterren gîte in Braine-le-Château, dichtbij Waterloo en Brussel. Geniet van gastvrije service en gemakkelijke toegang tot toeristische attracties.

Informatie over Kasteelbrakel

Kasteelbrakel, ook bekend als Braine-le-Château, is een pittoresk dorp in de Belgische provincie Waals-Brabant. Het dorp staat bekend om zijn goed bewaarde middeleeuwse gebouwen, waaronder het iconische kasteel van Kasteelbrakel dat dateert uit de 13e eeuw. Naast het kasteel biedt de stad bezienswaardigheden zoals de watermolen van Hof ten Hout en het imposante Hallepoort in de stadsmuur, die samen een authentieke blik werpen op het rijke historische erfgoed van de regio.

Kasteelbrakel is ook populair vanwege zijn goed gestructureerde wandel- en fietspaden, die bezoekers door prachtige landschappen en bossen leiden. Ondanks de historische aspecten heeft het dorp moderne voorzieningen, waaronder diverse eetgelegenheden en accommodaties, wat het een perfecte bestemming maakt voor zowel dagtoeristen als langere verblijven. De locatie nabij Brussel maakt het bovendien gemakkelijk bereikbaar, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel binnenlandse als internationale toeristen.