Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Katwoude. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

De authentieke Noord-Hollandse vissersdorpen Volendam en Monnickendam bezoeken, of toch naar de bruisende hoofdstad Amsterdam? Met de hotels in Katwoude van Hotels.nl kun je alle kanten op. Vaar over het Markermeer, fiets door de bloembollenvelden of proef de lokale kaas en vis. Laat je inspireren door onze scherpe aanbiedingen op Hotels.nl voor hotels bij Volendam Katwoude. Lees verder

Vanaf het Katwoude hotel Volendam bezoeken

Voor een hotel in Volendam bij Katwoude ben je bij Hotels.nl op de juiste bestemming. Vanaf het Katwoude hotel bij Volendam bevind je je op een steenworp afstand van het toeristische centrum. Wandel over de dijk langs de gezellige winkels en restaurants in het dorp of maak een foto in traditionele klederdracht. Bovendien kun je bij Volendam een tocht maken met de Marken Express naar het gelijknamige schiereiland. Hier geniet je van de rust en ruimte aan het water. Bij de Simonehoeve kom je alles te weten over het maken van Hollandse kaas, terwijl je in het Palingsound museum wordt verrast door de vele bekendheden uit de streek.

Katwoude hotels vlakbij Amsterdam reserveren

Amsterdam bevindt zich vlakbij de Katwoude hotels van Hotels.nl. Maak vanaf de hotels bij Katwoude een uitstapje naar deze gezellige stad en vaar bijvoorbeeld met een rondvaartboot over de beroemde grachten. In het Anne Frank museum leer je over de indrukwekkende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, terwijl je kunstwerken van beroemde schilders bewondert in het Van Goghmuseum, Stedelijk museum en Rijksmuseum. Voor winkelplezier ga je naar de 9 straatjes of struin je over de Kalverstraat. Ook 's avonds is het tot in de late uurtjes gezellige in Amsterdam, met nachtclubs, restaurants en cafés.

Keer terug in de tijd in de Zaanse Schans nabij Katwoude hotels

Vlakbij de Katwoude hotels bevindt zich de Zaanse Schans. Hier zie je hoe het leven zich afspeelde tijdens het jaar 1850. Geniet van de verse koeken bij het bakkerijmuseum, wandel binnen bij de tinnegieterij of loop langs het pakhuis waar nog altijd klompen geproduceerd worden. Uiteraard is een vakantiekiekje van de prachtige karakteristieke molens een must. Bekijk meteen onze aanbiedingen voor hotels Katwoude op Hotels.nl voor je volgende reis!

Waarom een hotel in Katwoude boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro