Menu

5 accomodaties in Katwoude

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Katwoude, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Hotel Volendam Katwoude in Katwoude Hotel
Afstand: 2,2 km8.7
Van der Valk Hotel Volendam Katwoude
Wagenweg 1, Katwoude

Geniet van luxe voorzieningen als hotelrestaurant, healthclub met zwembad & fitnessruimte. Dichtbij het historische Volendam en Amsterdam.

Bed and Breakfast De Pepersteeg in Marken Bed and Breakfast
Afstand: 3,9 km9.5
Bed and Breakfast De Pepersteeg
Kerkbuurt 148, Marken

Bed & Breakfast De Pepersteeg: authentieke Marker-ervaring in een voormalig bankgebouw. Met ontbijtruimte, zithoek en uitzicht op 200m van restaurant De Verkeerde Wereld.

Het hart van katwoude feestlocatie/b&b/restaurant in Katwoude Vakantiehuis
Afstand: 180 meter9.3
Het hart van katwoude feestlocatie/b&b/restaurant
Hoogedijk 27, Katwoude

Het Hart van Katwoude: ideale B&B en restaurant, bekend voor hoogwaardige service, feestlocaties tot 100 personen & verfijnde keuken.

Hoeve Chapeau in Katwoude Vakantiehuis
Afstand: 558 meter9.7
Hoeve Chapeau
Hoogedijk 11, Katwoude

Hoeve Chapeau: unieke plattelandsaccommodatie met moderne luxe, perfect voor vergaderingen en gezinnen, inclusief catering en biologische boerderijactiviteiten.

Rise & Shine in Katwoude Vakantiehuis
Afstand: 2,1 km7.5
Rise & Shine
De Zedde 6, Katwoude

Rise & Shine: rustieke verblijf in Katwoude met gratis parkeren, BBQ mogelijkheden. Nabij Broek in Waterland, Ilpendam, Marken.

Informatie over Katwoude

Katwoude is een pittoresk dorp in de provincie Noord-Holland in Nederland. Dit historisch rijke dorp ligt langs de IJsselmeerkust tussen Monnickendam en Volendam, prominent bekend voor zijn landelijke charme en architectonisch erfgoed. De bevolking is zeer klein, wat bijdraagt aan de rustige en idyllische sfeer van het dorp. Belangrijke bezienswaardigheden in Katwoude zijn onder andere de eeuwenoude boerderijen, de goed bewaarde molens en het schitterende groen dat een groot deel van het lokale landschap beslaat.

De economie van Katwoude draait voornamelijk om landbouw en veeteelt, met specifieke nadruk op de kaasproductie. Het dorp is terecht beroemd om zijn kazen. Toeristen worden ook aangetrokken door de authentieke Nederlandse cultuur en tradities die hier nog steeds levendig zijn. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten zoals wandel- en fietstochten, culturele tours rond het historische erfgoed en natuurlijk, het proeven van de lokale kaas. Ondanks zijn kleine formaat biedt Katwoude een uniek inzicht in het traditionele Nederlandse dorpsleven.”