Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Kedichem. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar rust en ruimte middenin de natuur? Met de hotels bij Kedichem bevind je je een rustige groene oase, ten westen van Leerdam. Je maakt prachtige wandelingen en fietstochten door de streek, stapt binnen bij het Glasmuseum in Leerdam of bezoekt Slot Loevestein. Reserveer direct een hotel in Kedichem via Hotels.nl voor een scherpe prijs. Lees verder

Eén met de natuur bij Kedichem hotel

's Ochtends word je gewekt door het getjilp van de tjiftjaf of fitis. Na een smaakvol ontbijt ga je op pad in de natuur. Ten noorden van het Kedichem hotel vind je kamgrasweides met knoopkruid en margrietjes, terwijl in het zuidelijke deel van het dorp vooral zegge- en grasland met jongvee te vinden is. In de omgeving is het aangenaam rustig, waardoor je volledig onthaast van de stress uit het dagelijkse leven. De tijd lijkt hier stil te staan, waardoor je de ongeëvenaarde rust van de natuur ervaart. Zo keer je vanaf het hotel bij Kedichem volledig opgeladen huiswaarts.

Bezoek de Glasblazerij van Leerdam bij Kedichem hotel

Op een steenworp afstand van de hotels in Kedichem ligt Leerdam. Deze stad staat al sinds 1765 bekend als dé glasstad van ons land. Breng in het dorp een bezoek aan de Glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum om te zien hoe de glasblazers de meest bijzondere vormen creëren. Er is een speciale tribune aanwezig waar je van dichtbij alles kunt bewonderen. Daarnaast is er een uitgebreid restaurant met buitenterras om te genieten van een hapje en een drankje, bijvoorbeeld om de Leerdammer kaas te proeven. Maak verder een boottocht over de rivier de Linge of ga zelf actief aan de slag met een supboard of kano.

Naar Slot Loevestein bij hotels in Kedichem

Slot Loevestein is met name bekend geworden door het verhaal van Hugo de Groot. Toch gaan de bezienswaardigheden in het kasteel verder dan dat. Zo kom je alles te weten over de politieke processen in de Nederlandse geschiedenis, kolonialisme, oorlog en internationaal recht. Nog altijd zijn deze thema's zeer actueel. Laat je inspireren door onze aanbiedingen op Hotels.nl voor een hotel in Kedichem om deze regio te ontdekken.

Waarom een hotel in Kedichem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro