Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Laag geprijsde hotels in Kessel Limburg

Ben jij op zoek naar leuke aanbiedingen voor hotels in Kessel? Bij Hotels.nl vind je unieke deals voor dit oude Maasdorp in Limburg. Kessel is een fantastische bestemming voor een weekendje weg of een romantisch uitje. Het dorp heeft een gezellige historische kern en een schitterend kasteel. Geniet ervan en blijf vervolgens lekker overnachten in Kessel. Lees verder

Rondom de hotels van Kessel: de bezienswaardigheden

In de buurt van je hotel bij Kessel zul je veel bezienswaardigheden aantreffen. Zo moet je gewoon naar het eeuwenoude Kasteel De Keverberg gaan. Het is niet alleen oud, maar ook zeer modern dankzij de herbouw van de ruïne. Je hebt er bovendien een prachtig uitzicht over de Maas. Struin door de pittoreske straatjes van Kessel en eet op een terrasje een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Wandel langs de boulevard, Villa Oeverberg en de Sint Anthoniusmolen. Het volgende wat je kunt doen is fietsen en wandelen in de omgeving. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het moeras van natuurgebied De Weerdbeemden en fiets over de zandrug van De Musschenberg bij Kessel-Eik. Op het naburige landgoed is het onder meer mogelijk een wijnproeverij mee te maken.

In Kessel een hotel en leuke activiteiten vinden

Tijdens een verblijf in een hotel in Kessel zul je ontdekken dat er hier veel te beleven valt. Wat dacht je van een boottochtje over de Maas met een gehuurde sloep? Je vaart hiermee heel gemakkelijk langs de prachtige natuur en de schattige dorpjes bij de rivier. Een alternatief is meegaan op een rondvaart. Ook vaart er bij Kessel een pontje naar de andere kant van de Maas. Wil je een dagje winkelen? Dan heeft Roermond veel te bieden, want hiervoor kun je zowel in het historische centrum als bij de Designer Outlet Roermond terecht.

Beste deals voor overnachten in Kessel

Wil jij dit allemaal meemaken en voordelig overnachten te Kessel? Boek dan in Kessel een hotel via Hotels.nl! Dit is gegarandeerd de beste manier om voor een prikkie een gaaf arrangement bij een hotel in Kessel Limburg te boeken. Ontdek nu het voordeel van Hotels.nl en kom via ons overnachten bij Kessel.

Waarom een hotel in Kessel boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro