Menu

Kloosterburen - 7 accommodaties

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

't Korensant - Herberg met Appartementen Kloosterburen in Molenrij Bed and Breakfast
Afstand: 924 meter8.9
't Korensant - Herberg met Appartementen Kloosterburen
H.V. Cappenbergweg 34, Molenrij

Ambachtelijk restaurant, gratis parkeren, comfortabele vergaderruimtes, tennisbaan. Nabij Pieterburen en UNESCO Werelderfgoed Groninger Wad.

Terraheerd in Leens Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km9.1
Terraheerd
Breekweg 14, Leens

Huizingheem Terraheerd: Sfeervolle vakantiehuizen in Groningen. Unieke locaties, contactloos huren en avontuur bij Waddenfun!

Tiny house Bij de borg in Hornhuizen Vakantiehuis
Afstand: 2,0 km10
Tiny house Bij de borg
Tammingastraat 45, Hornhuizen

Tiny House Bij de Borg in Hornhuizen: Charmant vakantiehuisje met panoramisch uitzicht, moderne voorzieningen, fietsverhuur ter plaatse en dichtbij de Waddenkust.

Waddenhorn in Hornhuizen Vakantiehuis
Afstand: 4,5 km9.7
Waddenhorn
Westpolder 28, Hornhuizen

De Waddenhorn: idyllisch vakantiehuis bij Waddenzee en Nationaal Park Lauwersmeer, biedt ongeëvenaarde privacy en zicht op sterrenhemel. Nabij Groningen en Dokkum.

Herberg het Klooster in Kloosterburen Bed and Breakfast
Afstand: 154 meter9.3
Herberg het Klooster
Damsterweg 8, Kloosterburen

Herberg Het Klooster: serene omgeving voor rust, reflectie, trainingen en retraites, met kapel, atelier en prachtige tuin.

B&B Kwellerkwint in Kloosterburen Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km10
B&B Kwellerkwint
Marneweg 66, Kloosterburen

Kwellerkwint B&B: Idyllisch verblijf in Het Hogeland, Groningen. Ideaal voor Pieterpad-wandelaars, nabij Nationaal Park Lauwersmeer. Huisdieren welkom.

Horizon Molenrij in Kloosterburen Vakantiepark
Afstand: 837 meter9.5
Horizon Molenrij
Haven 32, Kloosterburen

Overnacht bij De Horizon in Molenrij, Groningen: sfeervolle hutten dichtbij de UNESCO Werelderfgoedlocatie Waddenzee. Kookopties & nabijgelegen restaurants beschikbaar.

Informatie over Kloosterburen

Kloosterburen, ligt in de provincie Groningen, in de regio Noord Nederland. Het gebied wordt gekenmerkt door zijn historische erfenis en landelijke charme. Daterend uit 1398, toont Kloosterburen nog steeds enkele aspecten van zijn middeleeuwse nederzettingsarchitectuur. Prominent aanwezig in het centrum is de Sint-Willibrorduskerk, een prachtig bouwwerk uit 1868. De omgeving van Kloosterburen is bezaaid met traditionele boerderijen en uitgestrekte weilanden, typisch voor het Groninger landschap.

Naast het architecturale erfgoed, staat Kloosterburen bekend om het \'Kloosterveld\'. Dit is een natuurontwikkelingsproject op de monnikspolder die fungeert als een toevluchtsoord voor diverse broedvogels. Bezoekers kunnen ook genieten van fiets- en wandelpaden door de prachtige, landelijke omgeving en langs de iconische windmolens. Afgeronde dijken en kanalen, representatief voor dit deel van Nederland, dragen bij aan de idyllische sfeer die Kloosterburen te bieden heeft.