Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Nu extra voordelig: hotels in Knesselare

Wil jij er op uit in België, weinig geld uitgeven en zoek je in of rondom Knesselare hotels? Dan vind je wat je zoekt tussen alle aanbiedingen van Hotels.nl! Knesselare is een pittoresk dorpje met een roemrijk verleden dat ten zuidoosten van Brugge ligt. De omliggende regio biedt je veel mogelijkheden om te onthaasten en van alles te beleven. Lees verder

Zien en doen tijdens weekendje weg in Knesselare

Knesselare is een dorp vol verhalen. Zo is het de geboorteplaats van Tijl Uilenspiegel en zou in een beek watergeest Flabbaert rondgewaard hebben. Daarnaast was in Knesselare de fabriek van het mythische sigarenmerk Cogétama gevestigd. Hierover kom je tijdens een wandeling in het Hemelrijkpark meer te weten. Opvallende bouwwerken in Knesselare zijn de Pietendriesmolen en de Sint-Willibrorduskerk. Een bijzondere activiteit is het rijden op een ezel in natuurgebied Kanaalbermen Aalter. Of wat dacht je van een tocht op de scooter langs de polders, kreken en historische dorpjes in de mooie omgeving van Knesselare?

Hotels Knesselare: Aalter en Meetjesland ontdekken

Vanuit Knesselare zijn verschillende prachtige fietstochten door de regio Meetjesland te maken. Fiets bijvoorbeeld door de bossen van Landschapspark Drongengoed en plan een pauze bij de Drongengoedhoeve. Ben jij een liefhebber van pracht en praal? Dan raden we je aan om het sprookjesachtige Kasteel van Poeke en de sierlijke omringende tuin te bezoeken. Ga aansluitend langs in Aalter voor een goed aanbod van uitstekende horecagelegenheden. In Knesselare een hotel boeken is ook een goed idee als je van de luchtvaart houdt. Als je zin hebt om een keer mee te vliegen met een motorvliegtuigje, zijn ze je bij Vliegclub Ursel graag van dienst.

Knesselare hotels in België: goedkoop boeken

Boek nu voor weinig geld een comfortabel hotel bij Knesselare! Kies bijvoorbeeld voor een scherp geprijsd meerdaags hotelarrangement inclusief diner en andere extra’s die goed van pas komen. Wil je vaker op stap bij onze zuiderburen? Check dan onze België deals, maar maak nu eerst je keuze voor een hotel in Knesselare en bereid je voor op een welverdiende vakantie.

Waarom een hotel in Knesselare boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro