Menu

2 accomodaties in Koekelberg

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Koekelberg, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hello Hostel in Koekelberg Hostel
Afstand: 428 meter7.9
Hello Hostel
Wapenstilstandstraat 1, Koekelberg

Brussels Hello Hostel: Betaalbare accommodatie bij metrostation Simonis. Geniet van gratis ontbijt, WiFi en ontmoet medereizigers in de gezellige gemeenschappelijke ruimtes.

Brussel House Basilic in Koekelberg Hotel
Afstand: 977 meter8.5
Brussel House Basilic
Segherslaan 114, Koekelberg

Brussel House Basilic: Moderne, contactloze appartementen in levendig Koekelberg, dichtbij de Basiliek van Koekelberg en Brussels Expo Heysel.

Informatie over Koekelberg

Koekelberg is een gemeente gelegen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest van België. Met een bevolking van ongeveer 21.000 inwoners, staat Koekelberg vooral bekend om de Nationale Basiliek van het Heilig Hart, een indrukwekkend art-decogebouw dat een van de grootste kerken ter wereld is. De basiliek biedt een panoramisch uitzicht over Brussel en is een belangrijke toeristische attractie. Het gebied is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, waaronder het metrostation Simonis, en ligt op korte afstand van het stadscentrum van Brussel.

Naast de basiliek kent Koekelberg diverse groene ruimtes, zoals het Elisabethpark, dat een rustige plek biedt voor recreatie en ontspanning. De gemeente heeft ook een mix van residentiële en commerciële zones, wat bijdraagt aan een levendige buurt. Bezoekers kunnen genieten van een aantal restaurants, cafés en winkels die de lokale cultuur weerspiegelen. Koekelberg is tevens een veilige en gastvrije omgeving, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor toeristen die Brussel willen verkennen.