Menu

1 accomodaties in Kontich

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Kontich, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Residentie Eglantier in Kontich Hotel
Afstand: 473 meter9.5
Residentie Eglantier
Bautersemstraat 47, Kontich

Residentie Eglantier: Luxueuze service-appartementen van 70-110 m² in Kontich met premium hotelservices, zorg op maat, en een verfijnde keuken.

Informatie over Kontich

Kontich is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen en ligt op ongeveer 11 kilometer ten zuiden van de stad Antwerpen. De gemeente telt iets meer dan 20.000 inwoners en biedt een mix van landelijke charme en stedelijke nabijheid. Kontich heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, wat zichtbaar is in monumenten zoals de Sint-Martinuskerk en het Kasteel van Bethanië. Daarnaast biedt de gemeente diverse recreatiemogelijkheden, waaronder fiets- en wandelroutes door de groene omgeving.

Kontich onderscheidt zich door zijn strategische ligging en goede bereikbaarheid via de E19-snelweg en de spoorverbinding tussen Antwerpen en Brussel. Deze kenmerken maken het een aantrekkelijke locatie voor zowel woon- als dagtoerisme. Bezoekers kunnen genieten van lokale evenementen en markten, en de nabijheid van grotere stedelijke centra biedt extra mogelijkheden voor culturele en recreatieve activiteiten. Ondanks zijn groei behoudt Kontich een vriendelijk dorpskarakter, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor diverse soorten reizigers.