Menu

3 accomodaties in Kortemark

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Kortemark, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Buytenshuys in Hooglede Vakantiehuis
Afstand: 5,2 km9.5
Buytenshuys
Gitsbergstraat 39, Hooglede

Bamp;ampB Buytenshuys: Rustige kamers, vergaderfaciliteiten, zonnig terras, gratis WiFi. Nabij Ieper en Brugge, ideaal voor zowel zakelijke als toeristische verblijven.

Vakantiehuis De Geestigaard in Kortemark Vakantiehuis
Afstand: 3,0 km9.3
Vakantiehuis De Geestigaard
Schaakstraat 5, Kortemark

Vakantiehuis De Geestigaard: Prachtig vernieuwd landhuis voor 28 personen met sauna, hottub, zwembad en speeltuin in West-Vlaanderen. Perfect voor groepen en gezinnen.

De Elzenhoeve in Torhout Vakantiehuis
Afstand: 2,2 km9.7
De Elzenhoeve
Elzenstraat 5, Torhout

De Elzenhoeve, België sinds 2021: Luxe vakantiewoning, biologische hoevewinkel, verse producten en wekelijkse pakketten. Bezoek de serene boerderijomgeving.

Informatie over Kortemark

Kortemark is een gemeente gelegen in de provincie West-Vlaanderen, België. Met zijn strategische ligging dicht bij steden als Roeselare en Torhout, biedt Kortemark een rustieke omgeving met een mix van landbouwgebieden en residentiële wijken. Het gebied staat bekend om zijn charmante historische bezienswaardigheden zoals de Sint-Bartholomeuskerk en het beschermde erfgoed van de voormalige brouwerij Sint-Jozef. Deze locaties bieden inzicht in de rijke cultuur en geschiedenis van de regio.

Naast cultureel erfgoed, heeft Kortemark ook diverse recreatiemogelijkheden. De gemeente beschikt over verschillende wandel- en fietsroutes die toeristen door het pittoreske landschap leiden. Het jaarlijks georganiseerde evenement Kortemark Kermis trekt veel bezoekers en zorgt voor een levendige sfeer. Bovendien zijn er tal van lokale eetgelegenheden en cafés waar bezoekers de authentieke Vlaamse keuken kunnen proeven.