Menu

6 accomodaties in Koudum

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Koudum, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum in Koudum Bed and Breakfast
Afstand: 146 meter9.5
Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum
Ds.L.Tinholtstraat 2, Koudum

Voormalig politiebureau B&B met gezellige kamers, wifi, kookfaciliteiten en terras. Dichtbij Friese meren & Gaasterlandse bossen.

Vakantiepark De Kuilart in Koudum Camping
Afstand: 1,8 km8.5
Vakantiepark De Kuilart
De Kuilart 1, Koudum

Vakantiepark De Kuilart: vertoeven in luxe huizen of eigen kampeerplek, talrijke recreatieactiviteiten. Ruime stacaravans tot watervilla's, café, zwembad en meer!

Vakantiehuis Aquaholic in Koudum Vakantiehuis
Afstand: 1,8 km9.5
Vakantiehuis Aquaholic
De Stringen 15, Koudum

Vakantiehuis Aquaholic: luxe in Koudum met directe toegang tot Friese meren, 16m steiger, privétuin, zonneterras en prachtig uitzicht over water.

Bij de Genieterij in Koudum Vakantiehuis
Afstand: 1,2 km9.7
Bij de Genieterij
Dammenseweg 51, Koudum

Genieterij Zuidwest Friesland: Stijlvolle tiny houses, duurzaam energieopwekkend, bij de Morra met kajakgebruik, en privé buitenvuurplaatsen.

Camping Venema in Koudum Camping
Afstand: 1,2 km9.1
Camping Venema
Dammenseweg 51, Koudum

Minicamping Venema in Friesland: natuurrijk, rustig kamperen of verblijven in comfortabele blokhutten en Tiny Houses, inclusief gratis Wifi en kwaliteitsbedden.

Vakantieboerderij Groepsaccommodatie it flinkeboskje in Hemelum Vakantiehuis
Afstand: 3,6 km9.1
Vakantieboerderij Groepsaccommodatie it flinkeboskje
Flinkeboskje 1, Hemelum

It Flinkeboskje & Flinkefarm: sfeervolle groepslocaties in Friesland, tot 20p. Ideaal voor evenementen, gezinsverblijven & streekmarkten.

Informatie over Koudum

Koudum, een plaats in het zuidwesten van Friesland, Nederland, is een uitzonderlijke bestemming die wordt gekenmerkt door zijn groene omgeving en unieke Friese cultuur. Verankerd in de gemeente Sûdwest-Fryslân, biedt Koudum een pittoreske omgeving met vrijheid voor allerlei watersportactiviteiten, dankzij de nabijheid van de Fluessen en het Slotermeer. Ook is het de grootste plaats in de zogenaamde Friese Meren, dat bekend staat om zijn indrukwekkende landschappen en recreatiemogelijkheden. De regio biedt een scala aan buitenactiviteiten waaronder wandelen, fietsen en vissen.

Het historische erfgoed van Koudum is ook een significant aspect dat bezoekers aantrekt. De plaats herbergt een aantal waardevolle monumenten waaronder de kerk van Koudum die dateert uit de 13e eeuw. Verder zijn er in de directe omgeving traditionele Friese boerderijen te bewonderen, alsmede de Kunstroute, een artistiek pad dat de talrijke galerieën en ateliers met elkaar verbindt. Als aanvulling op de natuurlijke en culturele schoonheid, bieden de lokale gastronomische specialiteiten een authentieke smaak van Friese tradities. Bezoekers kunnen genieten van lokale culinaire lekkernijen zoals Fryske dúmkes, suikerbrood en verse visgerechten.