Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Kralendijk. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Genieten van een welverdiende vakantie op Bonaire? Met de hotels bij Kralendijk bevind je je in de hoofdstad van het eiland. Wandel langs de kleurrijke woningen in pasteltinten om vervolgens aan het strand naar de ondergaande zon te kijken. Houd je van duiken of snorkelen? Bewonder dan de onderwaterwereld bij het strand '1000 Steps' met bijzondere vissen en zeeschildpadden. Laat je inspireren door ons zonnige aanbod aan Kralendijk hotels op Hotels.nl! Lees verder

Ontdek kleurrijk Kralendijk met een hotel van Hotels.nl!

De hotels bij Kralendijk liggen in de buurt van talrijke bezienswaardigheden. Wandel vanaf het hotel bijvoorbeeld naar Fort Oranje. Dit fort uit de zeventiende eeuw bevat onder andere een museum waar je alles te weten komt over de geschiedenis van het monument. Bekijk de kanonnen of geniet van het waanzinnige uitzicht over de stad en de zee. In het centrum van Kralendijk wandel je over de gezellige boulevard Kaya Craane of de winkelstraat Kaya Grandi. Onderweg maak je een tussenstop bij een van de sfeervolle terrassen om een smaakvolle cocktail te bestellen.

Hotels bij Kralendijk voor watersporters

Bonaire is het eiland bij uitstek voor duikers en snorkelaars. Het azuurblauwe water, het kleurrijke koraal en de talrijke tropische vissen lenen zich uitstekend voor een tocht onder het wateroppervlak. Bovendien liggen op de bodem van de Caribische zee een aantal scheepswrakken, wat het duiken een bijzondere aangelegenheid maakt. Duik bijvoorbeeld naar de Hilma Hooker, de Hesper of het Tug scheepswrak. Na een dag vol indrukken kom je terug in het Kralendijk hotel om volledig te ontspannen.

Kajakken in een mangrovebos vlakbij de hotels in Kralendijk

In de buurt van de hotels in Kralendijk bevindt zich een bijzonder mangrovebos. Dit bos bij Lac Bay bestaat al meer dan 850 jaar en behoort tot het Bonaire National Marine Park. Het beschermde natuurgebied vormt de thuishaven van allerlei exotische vogels, zoals de flamingo, mangrovekoekoek en steltloper. Een sportieve manier om het mangrovebos te verkennen is met een kajak. Doe mee met een georganiseerde excursie waarbij een gepassioneerde gids je alles over het gebied vertelt of huur zelf een kajak om door het bos te varen. Bekijk meteen ons aanbod voor een hotel bij Kralendijk op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Kralendijk boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro