Menu

4 accomodaties in Kruibeke

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Kruibeke, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Guesthouse Ter Linden in Kruibeke Vakantiehuis
Afstand: 2,3 km9.5
Guesthouse Ter Linden
Oud-Hoflaan 29, Kruibeke

**Guesthouse Ter Linden**: Geniet van rust naast natuurreservaat, vlakbij Bazel en kasteel Wissekerke. Moderne vakantiewoningen, ideaal voor wandel- en fietstochten.

B&B Ceder10 in Kruibeke Bed and Breakfast
Afstand: 752 meter9.7
B&B Ceder10
Burchtstraat 4, Kruibeke

De Ceder10: Luxe B&B nabij de Schelde met gratis wifi en ontbijt. Nabij restaurant De Ceder en op 15 min van Antwerpen. Fietsverhuur beschikbaar.

Guesthouse Max in Zwijndrecht Vakantiehuis
Afstand: 4,0 km9.7
Guesthouse Max
Verbindingstraat 151, Zwijndrecht

Guesthouse Max: Luxueuze studio met zwembad in Burcht, nabij Antwerpen. Inclusief e-bike huur, gratis wifi, digitale tv en openbaar vervoer op loopafstand.

B&B De Vitshaag in Beveren Vakantiehuis
Afstand: 3,5 km9.1
B&B De Vitshaag
Botermelkstraat 4, Beveren

De Vitshaag: Geniet van comfort in een gerenoveerde schuur met moderne faciliteiten, zonneterras, ontbijtzaal en vergaderruimtes, gelegen in schilderachtig Haasdonk.

Informatie over Kruibeke

Kruibeke, gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen, is een pittoresk dorp aan de oevers van de Schelde. De gemeente staat bekend om zijn historische kastelen, zoals Kasteel Wissekerke, dat een fraai voorbeeld is van Vlaamse neogotiek en omgeven is door een prachtig landschap. Wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van het overstromingsgebied Kruibeke-Bazel-Rupelmonde, het grootste natuurgebied in zijn soort in Vlaanderen, dat een rijkdom aan flora en fauna biedt.

Daarnaast kent Kruibeke een levendig cultureel leven met regelmatig georganiseerde evenementen en markten die lokale ambachten en gastronomie in de schijnwerpers zetten. De Sint-Petrus en -Pauluskerk, een imposante 14e-eeuwse kerk, vormt het centrum van de gemeente en biedt een kijkje in de rijke religieuze geschiedenis van de regio. Kruibeke is goed bereikbaar via de R2 ringweg en is een ideale bestemming voor een dagtrip vanuit Antwerpen, Lokeren of andere omliggende steden.