Menu

Kuurne - 3 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

De Kaleihoeve in Harelbeke Vakantiehuis
Afstand: 2,2 km9.7
De Kaleihoeve

De Kaleihoeve: Historische charme in landelijke rust, ideaal voor evenementen met moderne gemakken. Nabij pittoreske wandel- en fietsroutes.

Meat Heat By BBQ Curd in Harelbeke Vakantiehuis
Afstand: 1,6 km9.1
Meat Heat By BBQ Curd

Meat Heat by BBQ Curd in Kortrijk: Grillrestaurant met à la minute gerechten, seizoensmenu, workshops, guesthouse en het innovatieve BBQCURD 007 toestel.

Cuerne B&B in Kuurne Vakantiehuis
Afstand: 398 meter10
Cuerne B&B

Cuerne B&B biedt drie rookvrije kamers in het hart van Kuurne, met huisgebakken ontbijt, gratis wifi, digitale toegang en nabij Kortrijk Xpo.

Kuurne

Kuurne is een gemeente gelegen in de Vlaamse provincie West-Vlaanderen, België. Het staat bekend om zijn rijke geschiedenis en culturele evenementen. Kuurne ligt aan de oevers van de Leie en biedt een pittoresk landschap dat aantrekkelijk is voor wandelaars en fietsliefhebbers. De stad is tevens beroemd om de jaarlijkse wielerwedstrijd Kuurne-Brussel-Kuurne, die wielrenners van over de hele wereld aantrekt.

Naast sportevenementen heeft Kuurne een aantal historische bezienswaardigheden zoals het voormalige Sint-Michielskasteel en de Sint-Michielskerk, die een bezoek waard zijn. De gemeentelijke infrastructuur is goed ontwikkeld, met diverse eetgelegenheden, winkels en accommodaties die tegemoetkomen aan de behoeften van toeristen. Dankzij de strategische ligging dicht bij grotere steden zoals Kortrijk, vormt Kuurne een ideale uitvalsbasis voor verdere verkenning van de regio.