Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Ontspannen in bosrijke omgeving in hotels Lage Vuursche

Heb je behoefte aan een weekendje rust in een landelijke omgeving? De hotels in Lage Vuursche hebben een fijne ligging op de bosrijke Utrechtse Heuvelrug, met volop ruimte om te ontspannen! Lees verder

Overnachten in Lage Vuursche in groene oase

Je overnacht in Lage Vuursche in een hotel in een groene oase, omringd door bossen en landgoederen. Vanuit het dorp maak je mooie wandelingen, zoals de Oertijdwandeling die je meeneemt door de stille bossen van de Vuursche en langs een aantal grafheuvels. De Kasteeltuinwandeling voert onder meer langs kasteel Drakensteyn, waar Prinses Beatrix woont. Vogelaars volgen een van de etappes van het Trekvogelpad. Vlakbij Lage Vuursche ligt Paleis Soestdijk, de voormalige residentie van koningin Juliana en prins Bernhard tot aan hun dood. Je volgt een rondleiding door het paleis en maakt een wandeling door de koninklijke tuinen. Neem ook zeker een kijkje bij het 18e-eeuwse kasteel Groeneveld in Baarn als je in Lage Vuursche gaat overnachten. Naast interessante tentoonstellingen in het kasteel biedt het landgoed alle ruimte om te wandelen.

In Lage Vuursche overnachten met cultuur in de omgeving

De hotels in Lage Vuursche zijn een comfortabele uitvalsbasis voor leuke stedentrips in de buurt. Utrecht en Amersfoort zijn niet alleen fijne winkelsteden, ze zijn ook rijk aan culturele schatten. Zo maak je in Utrecht een rondvaart door de grachten. Je beklimt de Dom, de hoogste kerktoren van Nederland, voor een spectaculair uitzicht over de stad en wijde omgeving. Amersfoort is een fotogenieke garnizoensstad met een prachtig middeleeuws centrum. De 14e-eeuwse Koppelpoort is een van de absolute blikvangers in Amersfoort. Ga je met het gezin overnachten in Lage Vuursche? In Dierenpark Amersfoort ontdek je ruim 300.000 dieren in verschillende themagebieden, zoals de Savanne en het Dinobos. Ook vermaken de kinderen zich in drie verschillende speeltuinen.

Hotels Lage Vuursche: bekijk het aanbod

Zoek je in Lage Vuursche een hotel? Hotels.nl verzorgt de leukste hotelovernachtingen in Utrecht en de rest van Nederland. Zelfs over de grens profiteer je van veel voordeel! Boek vandaag nog een van de hotels in Lage Vuursche en geniet binnenkort van een ontspannen verblijf in de natuur.

Waarom een hotel in Lage Vuursche boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Lage Vuursche te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro