Menu

3 accomodaties in Lanaken

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lanaken, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Eurotel Lanaken – Different Hotels in Lanaken Hotel
Afstand: 89 meter8.1
Eurotel Lanaken – Different Hotels
Koning Albertlaan 264, Lanaken

Geniet van een open haard, bar, Belgisch bier, een fitnessruimte en zwembad, of ontdek het nabijgelegen Maastricht en Nationaal Park Hoge Kempen.

La Butte aux Bois Lanaken in Lanaken Hotel
Afstand: 2,9 km9.3
La Butte aux Bois Lanaken
Paalsteenlaan 90, Lanaken

Luxe hotel in Hoge Kempen met wellnesscentrum, verfijnd restaurant, gezellige bar, serene tuinen en nabijheid tot Maastricht.

Kasteel Pietersheim Lanaken in Lanaken Hotel
Afstand: 1,4 km8.5
Kasteel Pietersheim Lanaken
Koning Albertlaan 255, Lanaken

Eeuwenoud kasteel, sfeervolle kamers, gratis wifi, luxe verzorgingsproducten, nabij Maastricht en Hoge Kempen.

Informatie over Lanaken

Lanaken is een gemeente in de provincie Limburg, België, gelegen nabij de Nederlandse grens en de stad Maastricht. De regio staat bekend om zijn groene landschappen, waaronder het Nationaal Park Hoge Kempen, dat zich uitstrekt over een groot deel van de gemeente en biedt diverse wandel- en fietsroutes. Lanaken herbergt ook historische bezienswaardigheden zoals de Waterburcht Pietersheim, een middeleeuws kasteel dat nu dienst doet als bezoekerscentrum en startpunt voor natuur- en erfgoedroutes.

Naast de natuurlijke en historische attracties, biedt Lanaken een breed scala aan voorzieningen en activiteiten. De gemeente heeft een goed ontwikkeld netwerk van accommodaties, waaronder hotels, bed & breakfasts, en campings die geschikt zijn voor zowel korte als langere verblijven. Lokale evenementen, markten en festivals dragen bij aan de levendige gemeenschap, terwijl verschillende eetgelegenheden en winkels de bezoekers een aangenaam verblijf garanderen. Lanaken is bovendien goed bereikbaar via de nabijgelegen autosnelwegen en openbaar vervoer, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor toeristen die de regio Limburg willen verkennen.