Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Lattrop. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Actief in de natuur, of juist even helemaal niets? Met de hotels Lattrop beleef je de reis die jij voor ogen hebt. De regio Twente staat bekend om de schitterende natuurgebieden en karakteristieke boerderijen. Daarnaast vind je ook interessante musea en steden in de buurt, zoals Ootmarsum, Bad Bentheim en Enschede. Bekijk meteen onze hotels bij Lattrop op Hotels.nl voor unieke hotelaanbiedingen! Lees verder

Overnachten in Lattrop: een oase van groen

De hotels in Lattrop vormen de perfecte uitvalsbasis om het grensgebied met Duitsland te verkennen. Aan de hand van de kaart en bewegwijzering van de verschillende fietsknooppunten in Noordoost Twente stap je eenvoudig op de fiets en trek je door de bossen, heidevelden en uitgestrekte landgoederen. Daarnaast liggen de hotels bij Lattrop direct aan het Wandelnetwerk Twente, zodat je gemakkelijk een tocht van drie tot tien kilometer zelf kunt samenstellen. Trek bijvoorbeeld door de Bergvennen, het Lutterzand of het Springendal.

Sterren kijken tijdens overnachten bij Lattrop

In Lattrop bevindt zich één va de grootste sterrenwachten van ons land: Cosmo Sterrenwacht. Zodra het donker wordt krijg je in het planetarium en het astro theater alles te weten over het heelal. Neem deel aan een liveshow of kijk door de telescopen om de sterren en planeten te bewonderen. De ervaren en gepassioneerde medewerkers van Cosmos vertellen je graag over alles wat er te zien is. Bovendien geniet je bij de sterrenwacht van een zee van rust en stilte.

Dierenliefhebbers kijken hun ogen uit bij Tierpark Nordhorn.

Vlakbij de hotels in Lattrop ligt Tierpark Nordhorn. Dit park beslaat zo´n tien hectare en ligt idyllisch aan het water. Neem je fotocamera mee om de honderd verschillende diersoorten en meer dan 1700 dieren vast te leggen. Je ziet onder meer Bennet kangoeroes, grant-zebra´s, stekelvarkens en stokstaartjes. In het park kun je overal doorheen lopen om de beesten zo goed mogelijk te zien. Bovendien zijn er twee horecagelegenheden aanwezig, waar je onder meer smakelijk huisgemaakt gebak proeft. Gelijk zin om te overnachten in Lattrop? Neem dan een kijkje bij onze hotels in Lattrop op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Lattrop boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Lattrop te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro