Menu

3 accomodaties in Lebbeke

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lebbeke, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

La Vie En Roses in Aalst Bed and Breakfast
Afstand: 4,0 km9.1
La Vie En Roses
Tinnenhoekstraat 61, Aalst

La Vie en Roses: Geniet van een authentieke B&B te midden van een rozenkwekerij nabij Aalst. Comfortabele kamers en gratis Wi-Fi tussen pittoreske landschappen.

Mille étoiles B&B in Lebbeke Bed and Breakfast
Afstand: 4,1 km9.7
Mille étoiles B&B
Populierenstraat 66, Lebbeke

**Mille Étoiles**: Ontspan in een historische hoeve met weelderige tuin, luxe faciliteiten en op maat gemaakte bloemstukken. Dicht bij diverse bezienswaardigheden.

B&B Wiezebed in Lebbeke Vakantiehuis
Afstand: 4,6 km9.7
B&B Wiezebed
Kruisabeel 16A, Lebbeke

Bamp;ampB Wiezebed: Top ecologische B&B in Oost-Vlaanderen. Drie kamers, tuin, eigen badkamer, nabij Hannaerden en Callebaut. Perfect voor rust en zakenreizen.

Informatie over Lebbeke

Lebbeke is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen, gelegen tussen de steden Dendermonde en Aalst. De gemeente telt ongeveer 19.000 inwoners en staat bekend om haar landelijke karakter en historisch erfgoed. Belangrijke bezienswaardigheden zijn onder andere het Kasteel de Brigode en de Sint Martinuskerk. Lebbeke biedt diverse wandel- en fietsroutes die de natuurlijke schoonheid van de omgeving benadrukken.

De gemeente heeft een sterke lokale economie met een mix van landbouw, industrie en kleinhandel. Jaarlijks trekt Lebbeke bezoekers naar evenementen zoals de Cavalcade, een historisch en religieus evenement dat sinds 1893 wordt gehouden. Lebbeke is ook bekend voor de productie van de Dendermondse paardenworst. Toegang tot de gemeente is eenvoudig door haar goede verbindingen via weg en spoor, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel lokale als internationale toeristen.