Menu

3 accomodaties in Lede

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lede, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

B&B Aalsters genot in Aalst Bed and Breakfast
Afstand: 2,6 km9.1
B&B Aalsters genot
Onegem 100, Aalst

Aalsters Genot: B&B met luxe kamers, sauna, privébadkamers en tuinzicht. Perfect tussen Brussel & Gent met nabijgelegen bezienswaardigheden. Ontbijt inbegrepen.

Gastenkamers Mirabella in Lede Bed and Breakfast
Afstand: 1,4 km9.7
Gastenkamers Mirabella
Blomstraat 4, Lede

Bed & Breakfast Mirabella: Seizoensgebonden kamers, uitgebreid ontbijt, ideale voorzieningen en nabij diverse bezienswaardigheden in de serene omgeving van Lede.

Herberg Koning Ezel in Lede Vakantiehuis
Afstand: 300 meter9.1
Herberg Koning Ezel
Kerkevijverstraat 41a, Lede

Herberg Koning Ezel: Innovatieve plek in Lede voor kleinschalige evenementen en exposities, met lokale bieren, Carlos koffie, muziek en cultuur.

Informatie over Lede

Lede, gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, combineert historisch erfgoed met modern leven. Deze plaats biedt bezoekers een reeks culturele attracties, waaronder de Sint-Martinuskerk, een gotisch bouwwerk met een indrukwekkend interieur. Daarnaast vindt men in Lede diverse goed bewaard gebleven historische gebouwen en standbeelden die getuigen van een rijk verleden. De lokale markt op het dorpplein is een perfecte plaats om het authentieke Belgische leven te ervaren, met talloze kraampjes die lokale producten aanbieden.

Naast culturele en historische bezienswaardigheden heeft Lede ook een aantrekkelijk aanbod aan groene ruimtes en wandelpaden, ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het Park van Mesen biedt een rustige omgeving voor een ontspannende wandeling of picknick en is een populaire locatie voor zowel inwoners als toeristen. Dankzij een goede infrastructuur is Lede gemakkelijk bereikbaar, waardoor het een handige uitvalsbasis is voor verdere verkenningen in de regio Oost-Vlaanderen.