Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Leerdam. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Verblijven in dé glasstad van Nederland? De hotels in Leerdam van Hotels.nl bevinden zich in de stad die al sinds 1765 bekend staat om het produceren van hoogwaardig glaswerk. Daarnaast is de Leerdammer kaas wereldberoemd en geniet je bij overnachten in Leerdam van de schitterende rivier de Linge. Doe inspiratie op bij unieke aanbiedingen voor een hotel bij Leerdam van Hotels.nl! Lees verder

Oog in oog met glasblazers bij hotels Leerdam

Als er één plek een aanrader is om bij het Leerdam hotel te bezoeken, is het het Nationaal Glasmuseum Leerdam. In dit museum vind je de grootste collectie aan Leerdammer glas. Bovendien zie je hier allerlei klassiekers zoals de Leerdam Unica van Lanooy en het Gildeglas van A.D. Copier. Bij het Nationaal Glasmuseum is een glasblazerij aanwezig. Nog altijd maken glasblazers hier bijzondere kunstobjecten van het vloeibare glas. Neem bij het overnachten in Leerdam een kijkje hoe de glasblazers te werk gaan en sta versteld van het eeuwenoude ambacht.

Bijzondere dieren bij hotels in omgeving Leerdam

Voor bijzondere diersoorten bezoek je bij het goedkope hotel Leerdam uilen- en dierenpark De Paay. Al meer dan twintig jaar is de eigenaar een dierenliefhebber, waarbij de Europese Oehoe een bijzondere plek inneemt. Naast het uilenbos vind je allerlei andere diersoorten in het park, zoals stokstaartjes, cavia's en kangoeroes. Om een bijzondere onderwaterwereld te ontdekken maak je vanaf het Leerdam hotel een uitstapje naar AquaZoo in Leerdam. Hier bewonder je een overweldigende hoeveelheid zoet- en zoutwatervissen, zoals haaien, anemoonvissen, zeesterren, zeepaardjes en piranha's. Ook kom je kikkers en daggekko's tegen in deze dierentuin.

Ontdek de Biesbosch bij hotels omgeving Leerdam

Bij het goedkope hotel Leerdam heb je alle ruimte om de natuur in te trekken. Zo ligt het nationaal park De Biesbosch vlakbij. Dit is het grootste zoetwatergetijdengebied van heel Europa. Al meer dan 600 jaar krijgt de natuur hier vrij spel, waardoor je hier allerlei diersoorten aantreft. Spot bijvoorbeeld vogelsoorten als de zee- en visarend, of kijk in het water uit naar de bever. Meteen zin om zelf deze regio te bezoeken? Bekijk dan onze unieke hotelaanbiedingen voor hotels in Leerdam bij Hotels.nl!

Waarom een hotel in Leerdam boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro