Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Lent. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Duiken in de geschiedenis of in een oase van groen? Met de hotels in Lent bij Hotels.nl valt van alles te beleven. Dit charmante dorpje onder Nijmegen ligt vlakbij de Duitse grens en het bosrijke Berg en Dal. Geniet van de rust en ruimte tijdens een wandeltocht in de natuur of bezoek juist de bruisende stad vol musea, winkels en restaurants. Laat je inspireren door de hotels bij Lent van Hotels.nl voor jouw volgende reis! Lees verder

Onthaasten in de natuur tijdens overnachten in Lent

De hotels bij Lent liggen vlakbij één van de fraaiste natuurgebieden van Nederland, Berg en Dal. Deze regio staat bekend om het afwisselende landschap met aanzienlijke hoogteverschillen. In 2020 is dit gebied zelfs uitgeroepen tot Green Destination. Dit houdt in dat groen en duurzaam toerisme hier gestimuleerd wordt. Je vindt hier allerlei wandel- en fietspaden om het landschap te verkennen. Tijdens je tocht kom je langs bossen, wijngaarden en uitwaarden. Maak af en toe een tussenstop bij een van de omliggende dorpjes om uit te rusten voordat je terugkeert naar je hotel bij Lent voor een comfortabele nachtrust.

Hotels bij Lent voor volop cultuur

Kunst- en cultuurliefhebbers genieten volop tijdens het overnachten in Lent. Bezoek bijvoorbeeld het Afrika Museum waarbij je alles te weten komt over de culturen op het Afrikaanse continent. Bij Museum De Bastei vertelt men hoe al 2000 jaar in de regio gewoond wordt. Beleef het verhaal van de streek aan de hand van Romeinse ruïnes, mammoetschedels en kazematten. Of bezoek bij de hotels in Lent het muZIEum. In dit museum ervaar je op allerlei manieren hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Bij het Vrijheidmuseum in Groesbeek krijg je een goed beeld van alle gebeurtenissen rondom de Tweede Wereldoorlog.

Winkelen in de gezellige binnenstad van Nijmegen

Voor urenlang winkelplezier maak je vanaf het hotel in Lent een uitstapje naar het stadshart van Nijmegen. Deze stad biedt talrijke winkels van de bekende modeketens en kleine boetieks. Meteen zin om een hotel bij Lent te reserveren? Bekijk dan direct ons aanbord aan unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Lent boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro