Menu

Leopoldsburg - 2 accommodaties

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Lommelbroek in Lommel Hotel
Afstand: 5,1 km8.1
Lommelbroek
Kanaalstraat 91, Lommel

Hotel Lommel Broek: Rustige, groene omgeving in Lommel. Perfect voor wandel- en fietstochten. Geniet van de gezellige bar-taverne met heerlijke gerechtjes.

Au Prince Royal in Leopoldsburg Hotel
Afstand: 245 meter8.3
Au Prince Royal
Koning Albert I-plein 28, Leopoldsburg

**Au Prince Royal**: Centraal in Leopoldsburg, biedt 16 comfortabele kamers, dicht bij evenementen als het Harley Treffen en Sanicole Air Show, vanaf 100 euro p.p.

Informatie over Leopoldsburg

Leopoldsburg is een gemeente in de Belgische provincie Limburg, voornamelijk bekend om zijn militaire basis, het Kamp van Beverlo. Deze basis is een van de grootste militaire kampen van België en heeft historische betekenis vanwege zijn rol in zowel nationale als internationale militaire operaties. Naast zijn militaire aanwezigheid, biedt Leopoldsburg diverse musea en monumenten die de rijke geschiedenis en cultuur van de regio weerspiegelen, zoals het Museum van het Kamp van Beverlo en het Heemkundig Museum.

Leopoldsburg is ook aantrekkelijk voor natuurliefhebbers, met zijn nabijheid tot de natuurgebieden zoals de Lommelse Sahara en het Kanaal Bocholt-Herentals, die ideaal zijn voor wandelen en fietsen. De gemeente biedt een scala aan recreatieve faciliteiten en evenementen, waardoor het een boeiende bestemming is voor zowel korte bezoeken als langere verblijven. De aanwezige infrastructuur en toeristische voorzieningen zorgen ervoor dat bezoekers comfortabel kunnen genieten van alles wat de regio te bieden heeft.