Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Lhee? Voordelig weekend onthaasten in Drenthe

Wil je een nachtje of weekendje onthaasten? De hotels in Lhee hebben een fijne ligging in het rustige Drenthe, vlak bij het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld, waar je geniet van ontspannen wandelingen. Lees verder

Hotel in Lhee: wandelen in grootste natte heidegebied West-Europa

Vanuit de hotels in Lhee maak je kennis met dit pittoreske esdorp en de bijzondere landschappen in Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. In het gebied lopen veel wandelroutes. Veel daarvan starten bij het Bezoekerscentrum, aan de andere kant van het nationale park. Je kunt ook zelf dichterbij Lhee gaan wandelen in het natuurgebied. In de buurt van Lhee ligt Dwingeloo, een van de mooiste brinkdorpen van Drenthe en een van de groenste dorpen van Nederland. Ook bijzonder is Oldengaerde, een voormalige havezate uit de 15e eeuw en een van de best bewaarde in Drenthe. De wandelroute Dwingeloo-Oldengaerde neemt je mee langs de havezaten van Dwingeloo en het landgoed Oldengaerde.

Hotel Lhee voor ontdekkingstocht hoogtepunten Drenthe

De hotels in Lhee zijn een comfortabel startpunt om een aantal hoogtepunten en bekende attracties in Drenthe te bezoeken. Bijvoorbeeld Borger en omgeving, waar zich de meeste hunebedden bevinden, de prehistorische grafkamers waar Drenthe beroemd om is. In het Hunebedcentrum in Borger neem je zelfs een kijkje bij het grootste hunebed van Nederland en kom je alles te weten over deze unieke bouwwerken. In Assen bewonder je nog meer prehistorische objecten in het Drents Museum, waar de geschiedenis van de provincie op boeiende wijze uiteen is gezet. Overnacht je met de kinderen in Lhee? Wildlands Adventure Zoo in Emmen is goed bereikbaar. Hier reis je door de savanne, jungle en poolgebied en sta je oog in oog met tal van wilde dieren.

Hotels Lhee: profiteer altijd van veel voordeel

Op zoek naar een hotel in Lhee? Hotels.nl heeft de beste aanbiedingen voor een voordelig verblijf in Drenthe. En ook voor hotelaanbiedingen elders in Nederland ben je bij ons aan het juiste adres. Maak nu je keus; al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor en genoten zo van een zorgeloze vakantie.

Waarom een hotel in Lhee boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro