Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Lijnden. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Een romantische strandwandeling maken met je geliefde of samen met je vrienden Amsterdam verkennen? De hotels bij Lijnden van Hotels.nl bieden voor ieder wat wils. Dankzij de ligging in de veelzijdige provincie Noord-Holland ben je binnen een handomdraai aan de Noordzeekust of bezoek je gezellige steden als Haarlem, Zaandam en Aalsmeer. Bekijk meteen ons aanbod aan unieke hotels in Lijnden op Hotels.nl voor je volgende vakantiebestemming! Lees verder

Hotel bij Lijnden om Amsterdam te bezoeken

Doordat de hotels bij Lijnden nabij Amsterdam liggen, vormen ze een geliefde keuze voor een stedentrip naar de hoofdstad. Amsterdam is dan ook een wereldstad om te bezoeken. Met schilderachtige grachten om op rond te varen en talrijke musea verveel je je hier geen moment. Bezoek bijvoorbeeld het Anne Frank museum om meer over de indrukwekkende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog te weten te komen, of sta oog in oog met de Nachtwacht in het Rijksmuseum. Dierenliefhebbers maken een uitstapje naar dierentuin Artis, dat zich middenin het stadscentrum bevindt. Vervolgens keer je terug naar het Lijnden hotel om te genieten van een comfortabele nachtrust.

Eropuit naar Haarlem vlakbij Lijnden hotel

De sfeervolle stad Haarlem bevindt zich aan de andere zijde van Lijnden en biedt net als Amsterdam trendy winkels en restaurants. Ook vind je hier diverse interessante musea. Stap bijvoorbeeld binnen in het Teylers museum om allerlei bijzondere uitvindingen van dichtbij te bekijken. Ook is het Frans Hals museum een aanrader. Hier zie je niet alleen kunstwerken van de beroemde oude meester, maar kom je ook schilderijen van moderne kunstenaars tegen. Verder is Haarlem de perfecte stad om urenlang doorheen te dwalen, met sfeervolle hofjes en straatjes.

Een prachtige strandvakantie bij de hotels Lijnden

Van uitgebreid relaxen in de zon tot uitwaaien tijdens een lange strandwandeling. De hotels bij Lijnden vormen het ideale startpunt om de Noordzeekust te bezoeken. Vanaf de hotels in Lijnden ben je binnen een half uur op het strand. Bezoek bijvoorbeeld de badplaatsen Zandvoort of Bloemendaal voor urenlang strandplezier. Er is volop ruimte om zandkastelen te bouwen, vliegeren of schelpen te zoeken. Vervolgens schuif je aan bij een van de sfeervolle strandpaviljoens voor het diner. Boek meteen een van onze unieke hotelaanbiedingen voor een hotel in Lijnden op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Lijnden boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro