Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Lisse. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Zin om de kleurrijke bollenstreek te ontdekken? Met de hotels in Lisse en omgeving van Hotels.nl maak je kennis met de fraaiste bloementuin ter wereld. Daarnaast ligt het strand om de hoek of maak je uitstapjes naar steden als Haarlem, Leiden en Amsterdam. Is een hotel in omgeving Lisse jouw startpunt voor je volgende reis? Bekijk meteen ons aanbod aan goedkope hotels Lisse op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Lisse: hét bloemencentrum van Nederland

Wanneer je overnacht bij de hotels bij Lisse, wandel je direct naar de wereldberoemde bollenvelden van de streek. Iedere lente bezoeken talrijke toeristen vanuit alle windstreken deze regio om de rijkgekleurde tulpenvelden te bewonderen. Maak bij het overnachten Lisse een uitstapje per fiets, e-scooter of boot en geniet van de vele kleuren in het landschap. Op een speciale Flower Map website houdt de regio bij waar en wanneer de bollenvelden bloeien, zodat je vanuit het hotel in omgeving Lisse direct naar de beste bloemen toe kunt gaan. De bekendste attractie van Lisse is uiteraard Bloemenpark Keukenhof. In amper acht weken tijd komen hier circa één miljoen bezoekers langs om de bloemencreaties te bewonderen.

Hotels Lisse en omgeving vlakbij zee

Bij het overnachten bij Lisse sta je in een handomdraai met je voeten in het warme zand aan de Noordzeekust. Kijk uit over de kilometerslange kuststrook, geniet van de woeste duingebieden of neem plaats bij een van de gezellige strandpaviljoens. Tijdens warme zomers is het aangenaam vertoeven aan het strand met een goed boek, terwijl het bij een frisse herfst heerlijk is om een lange strandwandeling te maken. De goedkope hotels Lisse liggen vlakbij badplaatsen als Noordwijk, Katwijk, Zandvoort en Scheveningen. Door het uitgebreide wandel- en fietspadennetwerk verken je op je eigen tempo de regio.

Haarlem bezoeken bij hotels Lisse

De hotels in Lisse vormen een handige uitvalsbasis om de steden in de buurt te verkennen. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar de charmante stad Haarlem aan de oevers van de rivier de Spaarne. Wandel langs de Grote of Sint-Bavokerk, bekijk de collecties van het Teylers Museum en het Frans Hals Museum of maak een rondvaart door de stad. Direct zelf overnachten in Lisse? Laat je inspireren door onze unieke hotelaanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Lisse boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Lisse te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro