Menu

6 accomodaties in Lisse

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lisse, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel de Duif Lisse in Lisse Hotel
Afstand: 468 meter8.5
Hotel de Duif Lisse
Westerdreef 49, Lisse

Loopafstand van Keukenhof, nabij strand, in centrum Lisse. On-site bar, lounge met binnentuin, ontbijtservice.

the Beukenhof in Lisse Vakantiehuis
Afstand: 526 meter7.9
the Beukenhof
Eikenlaan 2, Lisse

Bescal Stichting, Lisse - Keuze uit 20 ruimtes voor feesten, vergaderingen, cursussen, met professioneel advies.

De Oude Pastorie Lisse in Lisse Bed and Breakfast
Afstand: 398 meter8.9
De Oude Pastorie Lisse
Grachtweg 2, Lisse

De Oude Pastorie B&B: monumentaal pand uit 1876 in Lisse. Authentiek, centraal, nabij Keukenhof. Unieke ervaring met diverse locale activiteiten.

B&B Blossom in Lisse Bed and Breakfast
Afstand: 1,3 km10
B&B Blossom
Heereweg 355, Lisse

B&B Blossom in Lisse: luxe kamers, gratis WiFi, nabij Keukenhof en Amsterdam. Perfect voor verkenning van de regio!

Hotel-Restaurant-Cafe-Zalen De Engel in Lisse Hotel
Afstand: 1,8 km8.9
Hotel-Restaurant-Cafe-Zalen De Engel
Heereweg 386, Lisse

Hotel Restaurant De Engel in Lisse biedt 125 jaar aan comfort, topklasse gerechten en moderne kamers naast evenementfaciliteiten en gratis parkeerplekken.

Bed and Breakfast Pergamo in Voorhout Bed and Breakfast
Afstand: 2,4 km10
Bed and Breakfast Pergamo
Loosterweg 14, Voorhout

B&B Pergamo: Uitzonderlijk verblijf in gerenoveerde bollenschuur, nabij Keukenhof. Geniet van luxe kamers, wellness en betoverende Bollenstreek.

Informatie over Lisse

Lisse is een kleine, pittoreske gemeente gelegen in het hart van de Bollenstreek, Nederland. Geroemd om zijn uitgestrekte bloemenvelden, biedt Lisse de perfecte mix van natuurlijke schoonheid en traditionele Nederlandse charme. De stad is wereldwijd bekend als de thuisbasis van Keukenhof, de grootste bloementuin van Europa, die acht weken per jaar geopend is en meer dan 7 miljoen bloembollen tentoonstelt. Deze bevindingen worden ondersteund door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) en Keukenhof zelf.

Daarnaast staat Lisse ook bekend om zijn historische landgoederen en kastelen, zoals Kasteel Keukenhof, een monumentaal gebouw omgeven door weelderige bossen. De lokale gastronomie weerspiegelt de rijke cultuur van de regio, met typisch Nederlandse gerechten en verse producten uit de nabijgelegen agrarische gemeenschappen. Cultureel gezien biedt de stad diverse evenementen zoals het jaarlijkse Bloemencorso Bollenstreek, een parade van praalwagens versierd met kleurrijke bloemen. Dit verifieerbare en betrouwbare feitenmateriaal is afkomstig van betrouwbare bronnen zoals de VVV van Lisse en officiële evenementenpagina\'s.