Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Discount deals hotels Lissewege België

Kijk jij uit naar een weekendje weg in een van de mooiste dorpjes van Vlaanderen? Boek dan een hotel in Lissewege! Dit lieflijke dorpje staat met zijn witte huisjes, charmante vaart en een omringend landschap met akkers model voor hoe Vlaamse dorpen er vroeger uitzagen. Je vindt Lissewege tussen de Noordzeekust en Brugge. Boek in Lissewege een hotel en kom genieten van de rust, culinaire verwennerij en de bezienswaardigheden. Lees verder

Zien, doen en overnachten in Lissewege

Het is echt een ontzettend goed idee om te overnachten bij Lissewege in België. Er is namelijk veel te zien en te doen. Struin door de historische straatjes en loop voor wat lekkers even binnen bij de museale snoepwinkel De Soete Paepe. Onderbreek je wandeling verder voor een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants. Bezoek de Onze-Lieve-Vrouw Bezoekingskerk en beklim de bijbehorende toren voor een mooi uitzicht. Bewonder vervolgens de grote collectie rijkversierde beelden van het Heiligen Museum Lissewege in de voormalige pastorie. Verder is de imposante abdijschuur van Ter Doest een bezoek dubbel en dwars waard. Bij de schuur kun je bovendien een mooie wandeling maken.

Bezienswaardigheden nabij hotels in Lissewege

Wil jij binnenkort overnachten nabij Lissewege en de omgeving verkennen? Stap dan bijvoorbeeld op de fiets en ontdek het Brugse Ommeland en de kust via een route langs fietsknooppunten. Ga een dagje naar havenstad Zeebrugge of waai lekker uit op het strand van Blankenberge. In Zeebrugge kun je onder meer een rondvaart door de haven maken en genieten van overheerlijke visgerechten. Bij een dagje Blankenberge is het ook een goed idee om de aquaria met zeedieren in Sea Life of de fraaie Art Nouveau in het Belle Epoque Centrum te bewonderen.

Voordelig weekendje weg: Lissewege hotel

Heb jij ook zo’n zin om een hotel bij Lissewege te boeken? Via Hotels.nl regel je een goedkoop verblijf. We hebben regelmatig voordelige hotelovernachtingen in ons aanbod. Daarnaast is het ook mogelijk om via een aantrekkelijk arrangement te overnachten in Lissewege. Profiteer bijvoorbeeld van een unieke hoteldeal inclusief diner en ontbijt.

Waarom een hotel in Lissewege boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro