Menu

5 accomodaties in Lochristi

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lochristi, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Dénia Apartments Lochristi in Lochristi Hotel
Afstand: 3,1 km8.9
Dénia Apartments Lochristi
Denen 167, Lochristi

Dénia Apartments in Lochristi biedt energieneutrale, stijlvolle verblijven met hotelvoorzieningen en gemakkelijke toegang tot Antwerpen en Gent via E17, E34, en E40.

Hotel Arriate in Lochristi Hotel
Afstand: 1,7 km7.9
Hotel Arriate
Antwerpsesteenweg 92, Lochristi

Hotel Arriate in Lochristi: Self check-in, comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt en een uitstekende locatie. Perfect voor zakelijke en vakantiegasten!

Aparthotel LO-GIES in Lochristi Hotel
Afstand: 1,3 km9.3
Aparthotel LO-GIES
Antwerpsesteenweg 70, Lochristi

Lo-Gies: Stijlvolle appartementen met snel wifi, gratis parkeren, nabij historisch Gent, ideaal voor zakelijke verblijven en gezinsuitjes in België.

Poezenhotel in Gent Hotel
Afstand: 4,1 km7.1
Poezenhotel
Bredestraat 81, Gent

Het Poezenhotel: Hoogwaardig verblijf met individuele en gezamenlijke ruimtes, speciaal voor katten van alle leeftijden. Geplande uitbreiding met 100m2 speelruimte.

Bloom Hotel in Lochristi Hotel
Afstand: 542 meter9.3
Bloom Hotel
Dorp-Oost 7, Lochristi

Bloom Hotel in Lochristi: 11 stijlvolle kamers, snelle self check-in, nabij Gent. Gratis parkeren en dagelijks vers ontbijt. Ideaal voor zakenreizigers.

Informatie over Lochristi

Lochristi is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen, België, gelegen op ongeveer 10 kilometer van Gent. De plaats staat bekend om haar bloementeelt, met name de azalea, en organiseert jaarlijks de Lochristi Festiviteiten, een evenement dat lokale cultuur en traditie viert. Historische locaties zoals de St.-Niklaaskerk en verschillende beschermde monumenten trekken bezoekers die interesse hebben in cultureel erfgoed.

Voor natuurliefhebbers biedt Lochristi diverse recreatieve mogelijkheden, waaronder fietspaden en wandelroutes door het pittoreske Vlaamse landschap. De gemeente beschikt daarnaast over moderne voorzieningen zoals winkels, restaurants en accommodaties, wat het een geschikte bestemming maakt voor zowel dagtoeristen als langere verblijven.