Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Loenen. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Aangenaam vertoeven aan de rand van de Veluwe? Met de hotels bij Loenen van Hotels.nl maak je urenlange wandel- en fietstochten door de kleurrijke natuur. Bovendien liggen attracties als de Apenheul, het CODA museum en het Kröller-Müller museum vlakbij. Direct zin om te overnachten in Loenen? Neem dan gelijk een kijkje bij de Loenen hotels op Hotels.nl! Lees verder

De rijke natuur van de Veluwe bij overnachten Loenen

De hotels in Loenen op de Veluwe bevinden zich in een van de meest gevarieerde natuurparken van ons land. Vanaf het Loenen hotel maak je een route door naald- en loofbossen, heide, weilanden en zandverstuivingen. Vergeet bovendien niet je verrekijker en fotocamera mee te nemen bij het overnachten in Loenen, omdat je geregeld unieke diersoorten tegenkomt. Spot bijvoorbeeld een edelhert, wild zwijn of Schotse hooglander. Het ontdekken van de de Veluwe kan tijdens ieder jaargetijde, aangezien de natuur, het licht en de lucht continu verandert. In het park is een uitgebreid wandel- en fietspadennetwerk aanwezig, zodat je gemakkelijk je favoriete route uitstippelt.

Kunst en cultuur bij hotels Loenen op de Veluwe

Maak tijdens het overnachten bij Loenen een uitstapje naar het Kröller-Müller museum. In dit museum vind je de op een na grootste collectie van Vincent van Gogh wereldwijd. Verder bewonder je dit museum vlakbij de hotels Loenen kunstwerken van Picasso, Monet en Mondriaan. Wandel daarna naar de prachtig onderhouden beeldentuin, terwijl de kinderen ravotten met de speeltoestellen. In het CODA museum in Apeldoorn vind je een uitgebreide collectie aan moderne kunst. Je bewondert hier onder meer schilderijen, sieraden, kunstenaarsboeken en sculpturen.

Eropuit bij de hotels in Loenen

Voor jong en oud is er van alles te beleven bij de hotels in Loenen. Struin bijvoorbeeld door de gangen van de koninklijke vertrekken in Paleis het Loo of beleef spannende avonturen in de attracties van kinderpretpark Julianatoren. In de Apenheul wandel je tussen maar liefst driehonderd verschillende apen, waarvan een deel los door het park loopt. Voor meer diersoorten bezoek je Burgers Zoo in Arnhem. Reserveer jouw unieke hotelaanbieding voor de beste hotels in Loenen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Loenen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Loenen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro