Menu

4 accomodaties in Lokeren

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lokeren, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Jeugdpark Hoogland Lokeren - De Wingerd - De Beuk in Lokeren Vakantiehuis
Afstand: 2,0 km8.1
Jeugdpark Hoogland Lokeren - De Wingerd - De Beuk
, Lokeren

Hoogland Lokeren: Perfect voor jeugdverenigingen, vakantiekampen en seminaries met goed uitgeruste kamphuizen en talrijke recreatieve activiteiten in Lokeren.

Camping Vlasaard in Stekene Camping
Afstand: 9,5 km8.3
Camping Vlasaard
Heirweg 143, Stekene

Camping Vlasaard: Moderne camping in Stekene, met visvijver, openluchtbar en tal van activiteiten. Ideaal voor natuurliefhebbers. Bezoek ons voor onvergetelijk verblijf.

Biznis Hotel in Lokeren Hotel
Afstand: 2,1 km8.7
Biznis Hotel
Zelebaan 100, Lokeren

Biznis Hotel Lokeren: Comfort, efficiëntie en moderne faciliteiten tussen Gent en Antwerpen. Geniet van culinaire hoogstandjes en vergaderruimtes aan het Molsbroek.

Finis Terrae in Lokeren Bed and Breakfast
Afstand: 6,2 km9.7
Finis Terrae
Rechtstraat 436, Lokeren

Finis Terrae - Bed & Breakfast in Lokeren met sauna, hamam, regendouches, tuinzicht, houthaard. Perfect om Gent, Antwerpen en Waasland te verkennen.

Informatie over Lokeren

Lokeren is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, bekend om zijn pittoreske ligging aan de Durme en rijke culturele erfgoed. De stad heeft een divers aanbod van historische monumenten, waaronder de Sint-Laurentiuskerk en het Kasteel van Verloren Kost. Bezoekers kunnen het lokale erfgoed verkennen in het Stadsmuseum Lokeren, dat inzicht geeft in de geschiedenis en tradities van de regio. Daarnaast biedt Lokeren aantrekkelijke groene ruimtes zoals de natuurreservaten Bourgoyen-Ossemeersen en het Park ter Beuken, ideaal voor wandel- en fietstochten.

Lokeren staat ook bekend om zijn jaarlijkse evenement, de Lokerse Feesten, die duizenden bezoekers trekt en een breed scala aan muzikale optredens en culturele activiteiten biedt. De stad biedt uitstekende toegang tot openbaar vervoer, waardoor het eenvoudig bereikbaar is vanuit grote steden zoals Gent en Antwerpen. Lokale culinaire specialiteiten, zoals vers gevangen paling en streekgebonden bieren, zijn te proeven in diverse restaurants en cafés in de stad. Lokeren biedt een evenwichtige mix van historische charme en moderne voorzieningen, ideaal voor een veelzijdig dagje uit of een kort verblijf.