Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Losser - Hotels.nl. Alle hotels in Losser. Doorzoek onze unieke aanbiedingen.

Even helemaal tot rust komen in het Twentse coulisselandschap? Met meer dan 6000 kilometer aan wandelpaden en 2500 kilometer aan fietsroutes heb je bij de hotels Losser alle ruimte om volop van de natuur te genieten. Doordat Losser bovendien aan de Duitse grens ligt, bezoek je eenvoudig Duitse dorpjes als Bad Bentheim, Gronau of Neuenkirchen. Direct onze unieke aanbiedingen voor overnachten in Losser bekijken? Laat je dan inspireren door ons aanbod aan hotels bij Losser op Hotels.nl! Lees verder

Geniet van de rust in de natuur bij hotel Losser

De streek Twente staat bekend om de verscheidenheid aan natuur. Wandel langs uitgestrekte akkers, dichte bossen of kleurrijke heidevelden. Onderweg kom je hier en daar zandverstuivingen tegen en ontelbare landgoederen. Trek over het Lutterzand, Poortbulten, Oelemars of Tankenberg. Neem bovendien je verrekijker mee, zodat je de meest bijzondere vogel- en diersoorten spot. Voorbeelden zijn reeën, konijnen, hazen en steenmarters.

De charmante kerkdorpen bij de hotels in Losser

Losser bestaat uit vijf kerkdorpen: Beuningen, Glane, De Lutte, Overdinkel en Losser. Tijdens het overnachten bij Losser maak je kennis met de historische en culturele bezienswaardigheden van deze gemeente. Bekijk tijdens het overnachten in Losser bijvoorbeeld de Staringgroeve, waar je gesteente aantreft van miljoenen jaren terug. Bij cultuurpark Erve Kraesgenberg zie je hoe een boerenerf er in de zeventiende eeuw uit zag. Daarnaast wandel je hier door een rozen- en beeldentuin en vind je bijzondere kruiden in de naastgelegen kruidentuin. Bij de Steenfabriek De Werklust in Losser geniet je van een kopje koffie met een krentenwegge, waarna je een historische rondleiding door de fabriek met een gepassioneerde gids volgt. Voor meer actie tijdens het overnachten Losser doe je mee met het boerengolf of handboogschieten.

De Duitse grens over bij het Losser hotel

Trek naar onze oosterburen om de omgeving van Bad Bentheim te verkennen. Maak een kano- of boottocht over de Vechte, wandel langs de Dreiländer See of geniet van het adembenemende uitzicht van de uitkijktoren Isterberger. Dierenliefhebbers maken vanaf het Losser hotel een uitstapje naar het Nordhorner Tierpark. Reserveer meteen een van onze unieke aanbiedingen voor een hotel bij Losser op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Losser boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Losser te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro