Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Comfortabel in hotels Lovendegem voor goedkope stedentrip Gent

Maak je op voor een voordelige stedentrip in Gent! De hotels in Lovendegem zijn de perfecte uitvalsbasis voor een cultureel weekje weg in Oost-Vlaanderen. Lees verder

Hotels Lovendegem met een bezoek aan Gent

Gent is een mooie bestemming wanneer je voordelig in Lovendegem in onze hotels verblijft. Tijdens een stadswandeling bezoek je enkele hoogtepunten, zoals het belfort en de Sint-Baafskathedraal. In de kathedraal bewonder je onder meer Het Lam Gods, een religieus veelluik op twaalf houten panelen uit de 15e eeuw dat is gemaakt door Jan en Hubert van Eyck. Tijdens een rondvaart voer je langs twee van de meest fotogenieke straten van Gent: de Graslei en de Korenlei. Wil je een mooie foto maken van de Graslei, Korenlei, de kathedraal en het belfort? Vanaf de Sint-Michielsbrug heb je het beste uitzicht op deze trekpleisters. Voor een mooi uitzicht van boven beklim je de 95 meter hoge belfort. Een ander belangrijk stukje historie in Gent is het Gravensteen, een versterkte waterburcht met een verdedigingssysteem dat nog bijna helemaal intact is. In het Gravensteen bezoek je onder meer het wapenmuseum en het gerechtsmuseum.

Overnachten in Lovendegem met bossen en kastelen

Als je in Lovendegem overnacht, geniet je niet alleen van cultuur. Er is in de omgeving ook volop prachtige natuur waar je de rust en stilte opzoekt. Een mooie plek om naartoe te wandelen is het kasteel van Lovendegem, dat dateert uit de 17e eeuw, maar sinds eind 19e eeuw zijn huidige, vrij eclectische stijl heeft. Niet ver van Lovendegem ligt het Drongengoedbos, het grootste aaneengesloten bos van Oost-Vlaanderen, met een oppervlakte van 750 hectare. In het natuurgebied zijn diverse, goed gemarkeerde wandelroutes. Overnacht je met de kinderen in Lovendegem in een hotel? Het Drongengoedbos heeft een mooi sprookjesbos, met paddenstoelen, kabouters en verschillende speeltoestellen.

Hotelaanbiedingen Lovendegem: bekijk alle deals

Zoek je in Lovendegem hotels? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekendje weg over de grens in België. Niet alleen in Vlaanderen maar ook elders in het land van onze zuiderburen. Liever een andere bestemming? Ons aanbod van voordelige hotelovernachtingen is uitgebreid en gevarieerd. Boek vandaag nog!

Waarom een hotel in Lovendegem boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro