Menu

7 accomodaties in Lovendegem

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lovendegem, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Bed and Breakfast Sogni doro Lovendegem in Lovendegem Hotel
Afstand: 1,9 km9.1
Bed and Breakfast Sogni doro Lovendegem
Jasmijnstraat 43, Lovendegem

Gelegen in rustige buurt met uitgebreid ontbijt, natuurgebied, fiets- en wandelroutes. Nabij Gent en Brugge.

B&B Victors Hof in Lievegem Vakantiehuis
Afstand: 6,2 km9.9
B&B Victors Hof
Bauwerwaan 60, Lievegem

Victors Hof: Kindvriendelijke B&B tussen Gent en Brugge, met ruime kamers, privébadkamers, zwembad, sauna en dichtbij talloze wandel- en fietsroutes.

B&B De Lievde in Lievegem Vakantiehuis
Afstand: 3,3 km10
B&B De Lievde
Haantjen 2, Lievegem

Bamp;ampB De Lievde: Luxueus verblijf aan de Lieve in Lovendegem met uitgebreide wellnessfaciliteiten, omgeven door natuur en nabij lokale bezienswaardigheden.

B&B Maison Lize in Lovendegem Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km10
B&B Maison Lize
Bredestraat 161, Lovendegem

Maison Lize: Luxe B&B in 1850-boerderij, nabij Gent. Geniet van een privésauna, massages, yoga, lokale voeding en schilderachtige routes in Meetjesland.

De 7de hemel in Deinze Vakantiehuis
Afstand: 2,8 km9.5
De 7de hemel
Merendreedorp 63, Deinze

Bed and Breakfast Zevende Hemel: Charmante suites nabij Gent met persoonlijk ontbijt, tuinzichten, en naast restaurant 't Aards Paradijs. Gratis parkeren.

Vakantiewoning Hélence in Deinze Vakantiehuis
Afstand: 2,9 km9.5
Vakantiewoning Hélence
Veldestraat 81, Deinze

Hélence: Luxe vakantiewoning in Merendree met moderne voorzieningen, omringd door de rustgevende natuur van de Leiestreek en het Meetjesland.

NYTE B&B in Gent Bed and Breakfast
Afstand: 4,7 km9.7
NYTE B&B
Adolf Lootensstraat 14, Gent

Nyte: Luxe B&B met moderne kamers, private terrassen, honesty bar en gemeenschappelijke tuin. Perfect gelegen nabij Gent en Flanders Expo.

Informatie over Lovendegem

Lovendegem, gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, valt op door zijn rustige, landelijke karakter. De gemeente is rijk aan historische architectuur, met markante gebouwen zoals de Sint-Martinuskerk en het Kasteel van Lovendegem. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de omliggende groene gebieden en talrijke fiets- en wandelpaden, die de serene charme van het Vlaamse platteland benadrukken.

De economische activiteiten in Lovendegem zijn divers, met nadruk op kleine ondernemingen en landbouw. De nabijheid van Gent maakt het een aantrekkelijke woonplaats voor forenzen. Het lokale culturele leven wordt versterkt door jaarlijkse evenementen en traditionele festiviteiten, die een kijkje bieden in de authentieke Vlaamse cultuur. De combinatie van historische rijkdom, natuurlijke schoonheid en lokale tradities maakt Lovendegem een memorabele bestemming voor bezoekers.