Menu

4 accomodaties in Lummen

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Lummen, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Sterrenheide**** in Heusden-Zolder Vakantiehuis
Afstand: 4,8 km9.5
Sterrenheide****
Sterrenwacht 112, Heusden-Zolder

Vakantiewoning Sterrenheide: viersterrencomfort voor groepen tot 6 personen in Heusden-Zolder, nabij Circuit Zolder en natuurreservaat De Wijers.

B&B Winning De Zwaen in Hasselt Vakantiehuis
Afstand: 4,3 km9.9
B&B Winning De Zwaen
Rootstraat 76, Hasselt

Winning De Zwaen: Luxe kamers met panoramische uitzichten, historische charme, en moderne comfort in Spalbeek, nabij Hasselt. Perfect voor gezinnen en zakenlui.

Hotel-Restaurant De Pits in Heusden-Zolder Hotel
Afstand: 4,5 km8.5
Hotel-Restaurant De Pits
Sterrenwacht 143, Heusden-Zolder

The Lodge Group: Verblijf in smaakvol gerenoveerde historische gebouwen in onder andere Leuven, Hasselt en Vilvoorde. Geniet van meer dan 80 wijnen!

De Bovenbuur in Lummen Vakantiehuis
Afstand: 2,1 km10
De Bovenbuur
Populierenstraat 76, Lummen

De Bovenbuur: Geniet van 140m2 comfort met vloerverwarming, houtkachel, privétuin en wandel- en fietspaden, dichtbij Diest en Hasselt. Geschikt voor 8 personen.

Informatie over Lummen

Lummen is een gemeente in de Belgische provincie Limburg, die bekend staat om haar rustige landelijke omgeving en historische bezienswaardigheden. De plaats is strategisch gelegen bij de kruising van belangrijke autosnelwegen E313 en E314, waardoor het een gemakkelijke toegang biedt tot nabijgelegen steden zoals Hasselt en Genk. De natuurreservaten Schulensmeer en Vallei van de Zwarte Beek maken Lummen aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en wandelaars, en bieden diverse recreatieve mogelijkheden, waaronder fietsen, vissen en zeilen.

Naast haar natuurlijke allure, herbergt Lummen ook een aantal culturele en historische bezienswaardigheden. De Sint-Pieterskerk, met haar oorsprong in de 13e eeuw, is een belangrijk architectonisch monument in de regio. Ook het kasteel van Lummen, hoewel privaat bezit, getuigt van de rijke geschiedenis van de plaats. Het gemoedelijke dorpscentrum biedt bezoekers een verscheidenheid aan horeca, van traditionele brasserieën tot moderne eetgelegenheden, wat bijdraagt aan het ontspannen karakter van deze charmante gemeente.