Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Lunteren. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Wandelen in de bossen van de Hoge Veluwe? Met de hotels in Lunteren op Hotels.nl kom je volledig tot rust in de natuur. Daarnaast liggen bruisende steden als Arnhem, Apeldoorn en Amersfoort in de buurt. Reserveer direct een van de unieke hotelaanbiedingen voor een Lunteren hotel bij Hotels.nl! Lees verder

Een oase van groen bij overnachten in Lunteren

Voor uitgestrekte natuurgebieden hoef je niet naar verre oorden te reizen. Zo zijn de hotels bij Lunteren vlakbij nationaal park de Hoge Veluwe een waar paradijs. Trek je wandelschoenen aan of stap op de (elektrische) fiets en maak kennis met zandverstuivingen, heidevlaktes of dichte bossen. Vergeet zeker niet om je verrekijker mee te nemen om de Veluwse 'Big Five' bij het in Lunteren overnachten te spotten: de Schotse hooglander, ree, vos, wilde zwijn en edelhert. Na afloop van alle indrukken keer je terug in het comfortabele Lunteren hotel om te ontspannen.

Kunst bij de hotel Lunteren aanbieding

Niet alleen voor natuur, maar ook voor kunst en cultuur ben je bij de hotels Lunteren op de juiste bestemming. Breng bijvoorbeeld tijdens het in Lunteren overnachten een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. Hier sta je oog in oog met kunstwerken van Picasso, Mondriaan en Monet. Bovendien bezit het museum een van de collecties collecties van de Nederlandse kunstenaar Van Gogh. Buiten het museum bevindt zich een bijzondere beeldentuin met meer dan 160 kunstwerken. Ook de kinderen vervelen zich geen moment dankzij de speeltoestellen bij het museum.

Overnachten in Lunteren voor jong en oud

De hotels in Lunteren aanbiedingen zijn geschikt voor alle leeftijden. Zo zijn er namelijk talrijke bezienswaardigheden voor het hele gezin in de buurt. Breng vanaf het Lunteren hotel bijvoorbeeld een bezoek aan de Apenheul in Apeldoorn. Doordat de helft van de apen hier los mogen wandelen, kom je heel dichtbij de nieuwsgierige aagjes. Voor avontuur op grote hoogte ga je naar het Klimbos in Garderen. Dit is het hoogste klimbos van de Veluwe. Je volgt hier een parcours op meer dan 25 meter hoogte tussen de boomtoppen. Meteen zin om in Lunteren te overnachten? Boek dan jouw Lunteren hotel op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Lunteren boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Lunteren te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro