Menu

9 accomodaties in Maasbracht

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Maasbracht, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Hotel Gasterij in het Gouden Hoefijzer Maasbracht in Maasbracht Bed and Breakfast
Afstand: 969 meter8.9
Hotel Gasterij in het Gouden Hoefijzer Maasbracht
Kerkstraat 34, Maasbracht

Moderne kamers met gratis WiFi en parkeren, ontbijtservice, fietsverhuur. Dichtbij talrijke eetgelegenheden en pittoreske dorpjes.

Bed and Breakfast Pont in Wessem Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km9.5
Bed and Breakfast Pont
Polstraat , Wessem

B&B Pont, Wessem: historische charme, moderne voorzieningen, twee gastenkamers en een restaurant, in voormalige veerpont wachtruimte.

B&B De Groene Gast in Montfort Bed and Breakfast
Afstand: 4,2 km9.7
B&B De Groene Gast
Linnerweg 10, Montfort

B&B De Groene Gast: comfort in historische boerderij. Ideaal voor wandel- en fietsfans nabij Pieterpad, met luxe ontbijt en mogelijkheid tot volledige huur.

Kampeercentrum Reigershorst in Montfort Camping
Afstand: 3,6 km8.5
Kampeercentrum Reigershorst
Huysbongerdweg 55, Montfort

Reigershorst: ideale gezinscamping in Limburgs bosgebied. Ruime kampeerplaatsen, speeltoestellen, eigentijds eetcafé en groot zwembad. Puur comfort en vermaak!

Het Gouden Hert in Montfort Bed and Breakfast
Afstand: 4,6 km10
Het Gouden Hert
Markt 1A, Montfort

Bed & Breakfast Midden-Limburg: Luxe, sfeervolle kamers met hotelkwaliteit bedden op het knooppunt van het Pieterpad, inclusief bourgondisch ontbijt.

Camping Biej de Vogel in Montfort Camping
Afstand: 6,1 km9.5
Camping Biej de Vogel
Heinsbergerweg 15, Montfort

Camping 'Biej de Vogel': Groene oase 8km van Roermond, ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Gratis WiFi, geschikt voor campers.

Vakantiewoning Koningshof de Klaproos in Montfort Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km9.5
Vakantiewoning Koningshof de Klaproos
Rozendaal 7, Montfort

Koningshof de Klaproos: Ontspan in onze 20-persoons vakantiewoning met uitzicht op Natuurgebied Rozendaal. Geniet van luxe faciliteiten en help goede doelen.

Koningshof de Korenbloem in Montfort Vakantiehuis
Afstand: 2,5 km9.5
Koningshof de Korenbloem
Rozendaal 7, Montfort

Limburgs Landschap: luxe vakantiehuizen in natuurrijke omgeving, korting voor Beschermers en boekingen via betrouwbaar platform Beaujean Vacances.

Comfortparc Wessem in Wessem Camping
Afstand: 1,2 km8.9
Comfortparc Wessem
Waage Naak 38, Wessem

Comfortparc Wessem: luxe jachthaven, watersportcamping en drijvend restaurant in het waterrijke Limburg.

Informatie over Maasbracht

Maasbracht, de grootste kern van de gemeente Maasgouw in Midden-Limburg, is vooral bekend om zijn indrukwekkende binnenhaven. Deze is de grootste binnenhaven van Nederland qua tonnage, maakt deze plek een kritisch punt in de Europese binnenvaart. Strategisch gelegen aan de Maas, voorziet Maasbracht in uitgebreide watersportfaciliteiten. Met haar vele aanlegplaatsen en reparatiewerven, geeft het de waterrecreant en professionele schipper ruime faciliteiten.

Maasbracht combineert echter zijn industriële karakter met een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. De St. Gertrudiskerk, gebouwd in de 15e eeuw, torent hoog boven de stad uit en is een must-see voor iedere bezoeker. Historische bezienswaardigheden zoals de oude St. Servaas-bron, een bedevaartsoord dat wordt geassocieerd met wonderen en genezingen, getuigen van de lange geschiedenis van deze plaats. Met zijn verscheidenheid aan activiteiten en bezienswaardigheden, biedt Maasbracht een aantrekkelijke bestemming voor zowel de avontuurlijke reiziger als de rustzoekende toerist.