Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig weekendje Belgisch-Limburg in hotels Maasmechelen

Zin in een weekendje weg net over de grens met uitgebreide winkelmogelijkheden maar ook veel ruimte voor de natuur? In de hotels in Maasmechelen zoek je de rust op in de Hoge Kempen en shop je designermerken in de grote outlet. Lees verder

Overnachten Maasmechelen: uitgebreid winkelen in de Village

Een hotel in Maasmechelen in België heeft een prima ligging net over de grens. Zo hoef je niet ver te rijden voor een vakantie in het buitenland. Je overnacht in Maasmechelen in een hotel als je zin hebt om uitgebreid te winkelen. Maasmechelen Village is een grote outlet met een oppervlakte van bijna 20.000 vierkante meter en ruim 100 verschillende winkels waar tal van designer merken zijn vertegenwoordigd. De hotels in Maasmechelen liggen ook vlak bij mooie steden als Hasselt en Genk. Neem in Hasselt zeker een kijkje in de prachtige Japanse tuin. Dit is de grootste in Europa. In Genk ga je terug in de tijd in het openluchtmuseum in Domein Bokrijk, met een inkijkje in het dagelijks leven in België tussen de 17e eeuw en 1950.

Overnachten Maasmechelen met rust in de natuur

Als natuurliefhebber kun je in Maasmechelen in een hotel overnachten voor een groen weekendje weg. De stad ligt aan de rand van de Mechelse Heide, een van de zes toegangspoorten tot Nationaal Park Hoge Kempen. Je kunt hier dan ook uitstekend wandelen wanneer je gaat overnachten in Maasmechelen. De Mechelse Heide is een kleurrijk heidegebied met diverse wandelroutes, zoals het Zandloperpad dat door een voormalige zandgroeve loopt en verschillende biotopen van het nationaal park laat zien. Vanuit de hotels in Maasmechelen biedt Nationaal Park Hoge Kempen nog veel meer mogelijkheden tot buitenrecreatie. Terhills vormt de hoofdtoegang tot het nationaal park, met geweldige landschappen, waaronder een aantal mijnsteenbergen en de Ecotron met koepels die verschillende ecosystemen nabootsen.

Hotels Maasmechelen: alle deals op een rij

Zoek je een hotel in Maasmechelen in België? Hotels.nl heeft de beste deals voor comfortabele weekendjes weg. Al meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor en genoten zo van de mooiste bestemmingen. Boek vandaag nog om binnenkort voordelig te overnachten in Maasmechelen!

Waarom een hotel in Maasmechelen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Maasmechelen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro