Menu

Maassluis - 6 resultaten

Hotels.nl verwijst je direct naar de eigen website van het hotel, zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Lees meer...

Bed & Breakfast Maasland in Maasland Bed and Breakfast
Afstand: 1,4 km9.5
Bed & Breakfast Maasland

B&B Maasland: omgeven door Rotterdam, Den Haag en Delft. Rustgevende ontsnapping, comfortabele kamers, perfect voor natuur- en zakenreizigers.

Groepsaccommodatie Gaaglust in Maasland Vakantiehuis
Afstand: 3,8 km10
Groepsaccommodatie Gaaglust

Gaaglust: 17e-eeuwse boerderij in Midden-Delfland voor 32 personen, uniek groepsverblijf met rust en ruimte.

Bed and Breakfast by Leef in Maasland Bed and Breakfast
Afstand: 2,5 km9.9
Bed and Breakfast by Leef

B&B Leef in Maasland: Luxe wellness, ontbijt, diner & late check-out in het groen tussen Rotterdam en kust.

Aan De Kwakel in Maasland Vakantiehuis
Afstand: 3,6 km9.5
Aan De Kwakel

Aan de Kwakel: Schilderachtige vakantiewoningen in het hart van Maasland. Met moderne gemakken, nabije steden en outdoor activiteiten.

B&B Huis aan de sluis in Maassluis Bed and Breakfast
Afstand: 1,2 km9.9
B&B Huis aan de sluis

Huis aan de Sluis in Maassluis; historische B&B met ruime kamers, privé-ingang, volledig uitgeruste keuken en nabij musea, haven en de Waterweg.

B&B De Waterweg in Maassluis Bed and Breakfast
Afstand: 1,5 km9.5
B&B De Waterweg

B&B De Waterweg: Luxe ervaring in Maassluis met panoramisch uitzicht op 't Scheur. Moderne faciliteiten en activiteiten binnen 30 min bereik.

Maassluis

Maassluis is een sfeervolle stad in het westen van Nederland, gelegen aan de Nieuwe Waterweg, een van de drukste scheepvaartroutes in Europa. Opgericht in de 14e eeuw, biedt de stad een fascinerende mix van historie en hedendaagse charme. De stad staat bekend om zijn goed bewaarde oude haven en de historische gebouwen, waaronder het Gemeenlandshuis, een monumentaal pand uit de 17e eeuw dat een belangrijke rol speelde in de watermanagement van het gebied.

Maassluis biedt ook een breed scala aan culturele en recreatieve activiteiten. Voor de cultuurliefhebber heeft de stad verschillende musea zoals het Nationaal Sleepvaartmuseum en Museum Maassluis. Maassluis staat daarnaast bekend om het jaarlijkse maritieme evenement Furiade, dat bezoekers trekt uit heel Nederland en daarbuiten. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de diverse parken en natuurgebieden rondom de stad, terwijl shoppers terecht kunnen in de sfeervolle winkelstraten van de binnenstad. Dit alles maakt Maassluis een aantrekkelijke bestemming voor een brede groep bezoekers.